10 Νοε 2009

Νέα διαχειριστική βόμβα εκπυρσοκροτείται στο Δήμο του Πειραιά;


Νέο ΣΚΑΝΔΑΛΟ πολλών εκατομμυρίων ευρώ στο Δήμο Πειραιά καταγγέλουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τ. Κάρλες και Η. Κατσαφάδος (κάνετε κλικ για να διαβάσετε το σχετικό δημοσίευμα) μας αποκαλύπτει η πάντα έγκυρη στις αναφορές της και διεισδυτική στο ρεπορτάζ της διαδυκτιακή εφημερίδα του Πειραιά PiraeusPress , που αποτελεί μία φιλόδοξη στο ξεκίνημά της και επιτυχημένη στην εξέλιξή της πρωτοβουλία ηλεκτρονικής ενημέρωσης ενός νέου σε ηλικία ανθρώπου του κου. Σαράντου Ευσταθόπουλου.

Τα στοιχεία που παρουσιάζει η PiraeusPress, η οποία είχε πρωταγωνιστήσει και στην μεγάλη αποκάλυψη του σκανδάλου για τους υπερτιμολογημένους ρομποτικούς κάδους απορριμάτων που είχε παραγγείλει ο Δήμος Πειραιώς, παρατίθενται στο κείμενο που αναδημοσιεύουμε:

Νέο ΣΚΑΝΔΑΛΟ πολλών εκατομμυρίων ευρώ στο Δήμο Πειραιά καταγγέλουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τάσος Κάρλες και Ηλίας Κατσαφάδος Πρόκειται για ανάθεση, από το Δήμο Πειραιά σε ιδιώτες, είσπραξης των Δημοτικών Τελών.Οι δυο Δημοτικοί Σύμβουλοι Πειραιά με επιστολή που ανάβει φωτιές εκ νέου στη Δημοτική Αρχή Φασούλα (αφού ακόμα δεν έχουν σβήσει-και από ότι φαίνεται δε θα σβήσουν γρήγορα οι φωτιές που άναψαν οι ρομποτοκάδοι) καταγγέλουν περίεργες μεθοδεύσεις, αδιαφανείς διαδικασίες και ακόμα πιο περίεργες αναθέσεις που αφορούν σε πολλά εκατομμύρια ευρώ!

Εκτός αυτού οι δυο Δημοτικοί Σύμβουλοι άσκησαν το δικαίωμα της ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ στο Γ.Γ. της Περιφέρειας Αττικής με σκοπό την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.
Σας παραθέτουμε τόσο την επιστολή των δυο όσο και το κείμενο της προσφυγής στην Περιφέρεια.

Πειραιάς 9/11/2009

Φέρεται εις γνώσιν των Δημοτών ότι η Δημοτική Αρχή Φασούλα χωρίς καμία διαφανή διαδικασία ανέθεσε σε δικηγορικό γραφείο των Αθηνών την είσπραξη των ανταποδοτικών τελών δικαστικώς, με αμοιβή 10% επί του βεβαιωθέντος ποσού και όσι του επιδικασθέντος και εισπραχθέντος, για παράδειγμα εάν έχουμε βεβαιώσει τον ΟΛΠ με 10.000.000 ευρώ και το δικαστήρι ο επιδικάσει 1.000.000 ευρώ τότε το 1.000.000 θα το πάρει το δικηγορικό γραφείο και ο Δήμος δε θα πάρει τίποτα!!!!!
Την ανάθεση αυτή ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο με την 619/2009 απόφαση της Δημαρχιακής πλειοψηφίας.
Σημειώνεται ότι η ανάθεση αυτή έγινε ΚΑΤΑ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΗ των μέχρι σήμερα ισχυόντων, ως και των διατάξεων του Δ.Κ.Κ., αφού ο Δήμος έχει αυτοτελή Νομική Υπηρεσία και μάλιστα πολύ ικανή (αποτελούμενη από 15 δικηγόρους, εξ ών οι 6 παρ’ Αρείω Πάγω).
Σημειώνεται ακόμη ότι η επιλογή του δικηγορικού γραφείου Αθηνών, καθώς και η ανάθεση έγινε με πλήρως αδιαφανείς διαδικασίες.
Να ληφθεί υπόψιν ότι το 1/3 των εσόδων του Δήμου προέρχονται από τα ανταποδοτικά τέλη και τα οποία ξεπερνούν τα 35.000.000 ευρώ ετησίως. Τότε καταλαβαίνει κανείς για τι ανάθεση μιλάμε (από οικονομικής πλευράς).
Τη διαδικασία όμως της βεβαίωσης είσπραξης των Δημοτικών Τελών διεκπεραιώνουν οι υπηρεσίες του Δήμου (με την επικουρία-όταν χρειαζόταν-της Νομικής Υπηρεσίας).
Ευρισκόμεθα προ ενός μεγάλου Σκανδάλου.
Κατά της ανωτέρω σκανδαλώδους απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου ασκήθηκε νομίμως ΠΡΟΣΦΥΓΗ στο Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Αττικής εκ μέρους των Δημοτικών Συμβούλων Κάρλε Αναστάσιου και Κατσαφάδου Ηλία.

Σχόλιο: Άραγε τι γνώμη έχει για όλα αυτά ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά;;; Μέλη του οποίου είναι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Ρεσβάνης, ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας κ. Υδραίος και πολλοί ακόμη…

Πειραιάς 06/11/2009

Προσφυγή
Κατά της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πειραιά
Του Αναστάσιου Κάρλε του Γεωργίου Δημοτικού Συμβούλου Πειραιά
Καποδιστρίου 17 Πειραιά και
Του Ηλία Κατσαφάδου του Νικολάου Δημοτικού Συμβούλου Πειραιά
Χορμοβίτου 94 Πειραιά

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Προσφεύγουμε ενώπιόν σας κατά τις διατάξεις του άρθρου 150 του Νόμου 3463/2006 και ζητούμε την ακύρωση της 619/2009 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά που αποφάσισε την αμοιβή Δικηγορικού γραφείου με 10% επί των βεβαιωθέντων ποσών διότι νομίζουμε ότι έχουμε να κάνουμε με κατασπατάληση Δημοσίου-Δημοτικού χρήματος καθ ότι ο Δήμος διαθέτει Νομική Υπηρεσία με άξιους, ικανούς και έμπειρους Δικηγόρους (Δεκαπέντε τον αριθμό εκ των οποίων οι έξι είναι παρ’ Αρείω Πάγω).
Δεν ετηρήθησαν οι διαδικασίες αναθέσεως σε δικηγορική εταιρία σύμφωνα με το νόμο 3463/2006 άρθρο 103 και δε ζητήθηκε προηγούμενα η γνώμη της Νομικής Υπηρεσίας για το εάν έχει τη δυνατότητα, την πείρα και τη γνώση να ανταπεξέλθει στο ανατιθέμενοέργο σύμφωνα με το άρθρο 103 του νόμου 3463/09.
Επίσης να σημειωθεί ότι η εργασία της βεβαίωσης και είσπραξης των Δημοτικών Τελών είναι μια συνηθισμένη εργασία, καθώς και η διεκδίκησή τους δικαστικώς, μιας και έχουν να κάνουν με όλους τους υπόχρεους που διαθέτουν ακίνητη ηλεκτροδοτούμενη ή μη περιουσία.
Η παρούσα ασκείται εμπρόθεσμα δεδομένου ότι η προσβαλλόμενη απόφαση ελήφθη στις 23/10/2009 και δημοσιεύθηκε στις 2/11/2009. Έχουμε άμεσο ενεστώς και προσωπικό συμφέρον ως Δημοτικοί Σύμβουλοι και κάτοικοι Πειραιά.
Παρακαλούμε να μας καλέσετε κατά την εκδίκαση της προσφυγής.

Οι προσφεύγοντες
Κάρλες Αναστάσιος
Κατσαφάδος Ηλίας

Είναι η φαντασία μας καλπάζουσα, ή αυτοί οι τύποι μεγάλες "μαφίες";


Εκλέγεται πρόεδρος ο κος. Σαμαράς.
Η Νέα Δημοκρατία περιχαρακώνεται ως ένα αυτιστικό δεξιό μόρφωμα, κόβει τις σχέσεις της με το κέντρο, περιορίζεται σε ένα 30-33% και χάνει εκλογές.
Ο πρόεδρός της, εξασκεί άτονη αντιπολίτευση, διότι δε μπορεί να είναι αδυσώπητος απέναντι στον πρωθυπουργό κο. Παπανδρέου, στενό του φίλο από τα χρόνια της φοιτητικής τους νιότης.
Μοναδική όαση ελπίδας, η γοητεία που απεικονίζουν σε μαραζωμένες θείτσες και ξεχασμένες γεροντοκόρες τα λευκά μαλλιά, τα μπλέ μπλέιζερ και τα power ties του κου. Αβραμόπουλου.
Στην από 'δω πλευρά (που αναφέρουν κάθε τρεις και λίγο στις στήλες τους οι λιγοστοί -πια- θείοι Al του εναπομείναντος κεντροδεξιού Τύπου) επικρατεί πυρηνικός χειμώνας.

Και ξαφνικά, ο κος. Καραμανλής, έχοντας ευφράνει την καρδιά του για αρκετό καιρό με τσίπουρα, μπάλα και ανέκδοτα, επιστρέφει δεύτερη φορά ως Σωτήρας, για να σώσει την κατάσταση.

Είτε η δική μας φαντασία είναι καλπάζουσα, είτε οι ... (αυτο)αποκαλούμενοι "καραμανλικοί" μεγάλες ..."μαφίες".

Πράγματα που δεν είναι απλά ανεξήγητα, αλλά απολύτως τρελά



Για να καταλάβουμε καλά τι μας γίνεται εις τη σήμερον... Μας πειράζει που η Ντόρα είναι η κόρη του ανθρώπου που πριν 44 χρόνια διέσπασε την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος που εκπροσωπούσε την αντίπαλη -τότε- προς τη δεξιά παράταξη και δεν μας πειράζει που ο Αντώνης είναι ο άνθρωπος που πριν 13 χρόνια έριξε την κυβέρνηση και διέσπασε την ενότητα του κόμματος, την ηγεσία του οποίου έχει επιστρέψει και διεκδικεί σήμερα;

Τοκ, τοκ, είναι τρελοί αυτοί Ρωμαίοι...

Αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε πόσο πάει αυτό το άθροισμα



Σε ποιο ποσοστό του εκλογικού σώματος ενός μεγάλου κυβερνητικού κόμματος, μπορεί να φτάσει το άθροισμα των ποσοστών δύο διασπαστικών, του μεγάλου κυβερνητικού κόμματος, κομμάτων;

Εδώ σας θέλουμε...

Λυπηθείτε μας επιτέλους σύντροφοι, λυπηθείτε μας, πειστήκαμε!!!



Εάν στόχος των πασόκων με το διορισμό των κκ. Γλυκερίας Σιούτη (αριστερά) και Μαρίας Καλτσά (δεξιά), είναι να μας πείσουν ότι η κα. Τίνα Μπιρμπίλη είναι πράγματι ωραία, έχουμε να τους δώσουμε μία και μόνη απάντηση: "Ήμαρτον! Πειστήκαμε!!!"

Μπορεί να εξακολουθήσει να παραμένει φαβορί η Ντόρα εάν...

Γράφει ο ΛΑοΚοΩΝ

Μπορεί να αποτελεί ξεχωριστή εξέλιξη για την μάχη της διαδοχής ότι ο κος. Αβραμόπουλος, τάχθηκε υπέρ του κου. Σαμαρά, αλλά σίγουρα δεν είναι καθοριστική. Ο κος. Αβραμόπουλος διαθέτει προσωπική αξία, αλλά όχι πολιτικό βάρος, ούτε και εκλογικό κεφάλαιο και αυτό, έχει φανεί σε όλα του τα πολιτικά εγχειρήματα: από την ίδρυση του ΚΕΠ έως και τη δική του υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Επιπλέον, δημοσκοπικά ο κος. Σαμαράς φαίνεται να πλησιάζει το "ταβάνι" των δυνατοτήτων του, ενώ η κα. Μπακογιάννη δεν είναι βέβαιο ότι έχει εξαντλήσει τις δικές της προοπτικές και δυνατότητες.
Πέρα από τα προηγούμενα, η κα. Μπακογιάννη, μπορεί και πάλι να έχει τον πρώτο λόγο για την εκλογή της 29ης Νοεμβρίου, αρκεί να ακολουθήσει τις εξής κατευθύνσεις:

1. Να τονίζει την αφοσίωσή της στις παραδοσιακές αρχές του κόμματός της, αλλά και να κάνει στοχευμένα ανοίγματα σε επίπεδο θέσεων και προτάσεων προς το φιλελεύθερο κεντροδεξιό κομμάτι της παράταξης, προκειμένου να «χτίσει» μία ευρεία ιδεολογική βάση. Συνταγή επιτυχίας είναι η ιδεολογική εξάπλωση, όχι η συρρίκνωση και σε αυτό θα πρέπει να επιμένει.

2. Να θέσει σε κατάσταση εγρήγορσης και υψηλής ετοιμότητας τις δυνάμεις κινητοποίησης οπαδών και ψηφοφόρων που ελέγχουν τα φιλικά προς εκείνη κομματικά κέντρα, ούτως ώστε να μεγιστοποιήσει την προσέλευση στην κάλπη, προς το δικό της όφελος. Την προεδρία της ΝΔ θα την κερδίσει εκείνος/η που θα κατορθώσει να φέρει πιο πολλούς από τους δικούς του ψηφοφόρους στην κάλπη.

3. Να παρουσιάζει με όλο και πιο ζωντανό παραστατικό τρόπο την προοπτική νίκης που ανοίγει για το κόμμα στην περίπτωση δικής της επικράτησης, καλλιεργώντας αίσθημα ελπίδας και ευφορίας στο εκλογικό σώμα, που νιώθει απογοητευμένο και απασιόδοξο. Ο αναποφάσιστος, ή ο αμφιταλαντευόμενος πηγαίνει πάντα με το μέρος εκείνου που έχει τον αέρα νικητή και που βλέπει μακριά.

4. Να προσφέρει θετικά κίνητρα στους ψηφοφόρους, δηλαδή να τους δώσει να καταλάβουν ότι με την ψήφο τους στηρίζουν πρόεδρο για τώρα και πρωθυπουργό για τη συνέχεια, καθώς και ότι η πορεία για νέες νίκες θα έχει όλη τη ΝΔ μέσα να συμμετέχει, χωρίς αποκλεισμούς και με ίσες ευκαιρίες. Αυτό, απαιτείται ως αντίβαρο στην καμπάνια του βασικού αντιπάλου της, η οποία κυρίως στηρίζεται σε αρνητικά κίνητρα, δηλαδή στη δημιουργία μίας «αντιμητσοτακικής» πόλωσης και στην προσέλκυση των διστακτικών με την άσκηση βαριάς ψυχικής πίεσης και του αγγλοσαξωνικού picketing (το κοινώς λεγόμενο «ματσούκιασμα»). Οι εκλογές κερδίζονται με τα υπέρ, όχι με τα κατά που εκπέμπει κανείς, με τα συν, όχι με τα πλην.

5. Να μην απαντήσει ούτε εκείνη, ούτε το επιτελείο της σε οποιαδήποτε πρόκληση και αν τους απευθυνθεί, να μαζέψει από τα τηλεπαράθυρα γραφικά πρόσωπα που αντιπαρατίθενται για λογαριασμό της με αντίστοιχα γραφικά πρόσωπα της άλλης πλευράς και να επιμείνει σε μία απολύτως θετική καμπάνια. Η ψυχραιμία και η ηρεμία είναι τα στοιχεία που έλκουν την εμπιστοσύνη πάνω στο πρόσωπο ενός υποψηφίου και τον εμφανίζουν να έχει αυτοπεποίθηση και προβάδισμα στην υπόθεση της νίκης.

6. Να προβάλει, κατά ένα μέρος μέσα από τον πρώτο κύκλο συνεργατών της και κατά κύριο λόγο μέσα από το δεύτερο, τον ευρύτερο κύκλο συνεργατών και υποστηρικτών της νέα πρόσωπα, προερχόμενα ταυτόχρονα από τη μεσαία τάξη στελεχών του κόμματος και από τα μεσαία στρώματα της κοινωνίας. Δεν κάνουν καλό στην κα. Μπακογιάννη, ούτε η ευθεία στήριξη από βαρόνους (περίπτωση Έβερτ), ούτε και η έμμεση (δια της συμμετοχής των γόνων τους στην προσπάθειά της). Αυτό θα μετρούσε, εάν η εκλογή γινόταν από το συνέδριο, διότι η λεγόμενη κομματική νομενκλατούρα πάντα υπολήπτεται, φοβάται και υποτάσσεται στους λεγόμενους βαρόνους, ενώ αντιθέτως, η πλατιά λαϊκή βάση τους μισεί και τους αποστρέφεται.

7. Να ξεφύγει από κλειστούς χώρους και κλειστά ακροατήρια και να περπατήσει ανάμεσα στην ευρεία παραταξιακή βάση και στους απλούς καθημερινούς πολίτες, διοργανώνοντας ένα ζωντανό happening την ημέρα. Η κα. Μπακογιάννη είναι άμεση και φιλική, όχι συνεσταλμένη και αγοραφοβική σαν τον κύριο αντίπαλό της και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτεί στο μέγιστο βαθμό, όχι επικοινωνιακά υπό την έννοια της μεγαλύτερης προβολής της σε ψηφοφόρους, αλλά πολιτικά, υπό την έννοια της πληρέστερης εξοικείωσής με τους πολίτες.

Συμμετοχή (της επιχειρηματολογίας) του Poleatics στην "Ανατροπή"


Βέβαια, εκείνο που διαφεύγει του κου. Σαμαρά, ή σκοπίμως θέλει να αποκρύπτει, είναι ότι στο Δημοκρατικό Κόμμα, συντηρητική υποψηφιότητα ήταν εκείνη της κας. Κλίντον και προοδευτική, εκείνη του κου. Ομπάμα, ενώ στη ΝΔ, μάλλον συμβαίνει το εντελώς αντίστροφο. Και αυτό, διότι ο κος. Σαμαράς πρεσβεύει την περιχαράκωση στη δεξιά πτέρυγα, ενώ η κα. Μπακογιάννη τα ανοίγματα προς το φιλελεύθερο κέντρο.

Αυτό σημειώσαμε στην ανάρτηση που ανεβάσαμε σήμερα στις 12.18 μμ, με τίτλο Ατυχής ο παραλληλισμός με την εκλογή μεταξύ Χίλλαρυ και Μπάρακ
(κάνετε κλικ για να την διαβάσετε), αυτή την παρατήρηση με την ίδια πάνω-κάτω φρασεολογία έκανε ο κος. Πρετεντέρης στην "Ανατροπή", απευθυνόμενος στον κο. Κώστα Μαρκόπουλο, πρωτοπαλίκαρο του Μεσσήνιου πολιτικού. "Να του το πείτε κιόλας", παρότρυνε τον συνομιλητή του ο γνωστός παρουσιαστής.

Κύριε Πρετεντέρη, απλώς προηγούμαστε στις παρατηρήσεις, ή μας διαβάζετε και εσείς, όπως και οι περισσότεροι κορυφαίοι σχολιαστές του γραπτού και ηλεκτρονικού Τύπου και μας ...αναπαράγετε; Πάντως και εμείς σας διαβάζουμε καθημερινά.

Ποια ραδιοφωνική ανάλυση σας συστήνουμε εντελώς ανεπιφύλακτα



Την πιο πλήρη, σοβαρή, ψύχραιμη και εμπεριστατωμένη ανάλυση της πολιτικής επικαιρότητας στο ελληνικό ραδιόφωνο, θα την βρείτε από τον κο. Νίκο Χατζηνικολάου, κάθε πρωί στις 10.00, Δευτέρα με Παρασκευή, στη συχνότητα του Real FM στους 97,8 μεγάκυκλους. Σας το συνιστούμε ανεπιφύλακτα.

Σημείωση: Προσοχή μη συντονιστείτε λίγο νωρίτερα, διότι θα πέσετε πάνω στο ραδιοκανίβαλο (ή μήπως ραδιοκαρνάβαλο;) κο. Γιώργο Τράγκα.

Έρχονται εξεταστικές, αλλά όχι για ... το Βατοπέδι!!!


«ΦPENO ΣTO BATOΠEΔΙ» φωνάζει το σημερινό «ΕΘΝΟΣ». Η εφημερίδα που έκαμε σημαία της το «σκάνδαλο» του Βατοπεδίου για να τρωθεί το «ηθικό πλεονέκτημα» της κυβέρνησης Καραμανλή, σήμερα βάζει «φρένο» στο Βατοπέδι. Βάζει φρένο στο ξεμασκάρεμα της σκανδαλολογίας. Επικαλείται κυβερνητικούς αξιωματούχους που δεν βρίσκουν κάποιο νόημα στη σύσταση εξεταστικής Επιτροπής για το Βατοπέδι στην παρούσα φάση. Σε κάποια άλλη φάση δηλαδή θα υπάρχει νόημα.
Οι σκανδαλιάρηδες δημοσιογράφοι του κατεστημένου δεν έχουν τελικά συγκεντρώσει υλικό ικανό να στήσει εξεταστική επιτροπή για όλα όσα επικαλούνταν στη διάρκεια του τελευταίου έτους. Δε μπορούν να στήσουν εξεταστική, ούτε για το θεαθήναι!
Σε πρώτη φάση θα ζητήσουν λέει την επιστροφή στο Δημόσιο της ακίνητης περιουσίας και προς το παρόν αναζητείται ο φορέας που θα μπορούσε να συντονίσει αυτή την προσπάθεια…….
Φυσικά διαρρέουν ότι υπάρχουν στοιχεία για Ομόλογα και Siemens και μάλιστα για την περίοδο μετά το 2004 που δεν έχουν παραγραφεί τα «αδικήματα» αφού δεν έχει λήξει πενταετία. Πριν το 2004 να μη μας αφορά!!! Τα σκάνδαλα όμως και των Ομολόγων και της Siemens ξεκίνησαν πριν το 2004 και μάλιστα αυτή την περίοδο έπεσαν τα πολλά λεφτά στα ταμεία του Πασόκ. Φυσικά και μας ενδιαφέρει η περίοδος, μας ενδιαφέρουν τα μαύρα ταμεία και σίγουρα θα μας απασχολήσουν, όσο και αν θέλουν να θάψουν το παρελθόν οι ομάδες τεκμηρίωσης, οι μηχανισμοί του Μαξίμου και τα κατεστημένα!

(Αναδημοσίευση από το blog του Exastal)

Βάλθηκε να παραστήσει τον παιδονόμο στον Προέδρο της ΟΝΝΕΔ!!!


Κύριε Παπανικολάου υπερβήκατε το χρόνο σας
Κύριε Παπανικολάου υπερβήκατε το χρόνο σας
Κύριε Παπανικολάου υπερβήκατε το χρόνο σας
Κύριε Παπανικολάου υπερβήκατε το χρόνο σας
Κύριε Παπανικολάου υπερβήκατε το χρόνο σας
Κύριε Παπανικολάου υπερβήκατε το χρόνο σας
Κύριε Παπανικολάου υπερβήκατε το χρόνο σας
Κύριε Παπανικολάου υπερβήκατε το χρόνο σας


Ο γνωστός Pikatsu, πιο ανερμάτιστος από ποτέ, είχε πάθει αμόκ και είχε βαλθεί να κατεβάσει από το βήμα του ομιλητή τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ (!), τον αρχηγό των Νεολαίων δηλαδή και Ευρωβουλευτή κο. Γιώργο Παπανικολάου, επειδή είχε ξεπεράσει κατά λίγα λεπτά το χρόνο που είχε διαθέσιμο να μιλήσει. Βγήκε δε εντελώς από τα ρούχα του, όταν στο φινάλε της τοποθέτησής του, ο κος. Παπανικολάου έκανε κάποιες γενικότερες πολιτικές αναφορές.

"Κύριε Παπανικολάου ως πρόεδρος θα έπρεπε να ήσασταν ο πρώτος που θα έπρεπε να σεβαστεί τόσο το χρόνο του, όσο και την ημερήσια διάταξη" θέλησε να κατακεραυνώσει τον πρόεδρο ο Pikatsu.

Θα τον μαζέψει κάποιος γιατί έχει ξεφύγει εντελώς, ή να φωνάξουμε τους νοσοκόμους να φέρουν το άσπρο γιλέκο που δένουν τα μανίκια του πίσω από την πλάτη με λουριά;

Φέρτε έναν TV instructor επειγόντως για τον Αντώνη Σαμαρά


Δεν ξέρουμε στη συνέντευξή του στο Δελτίο Ειδήσεων στο Alter και στον κο. Νίκο Χατζηνικολάου, εάν ο κος. Αντώνης Σαμαράς κρατούσε τόσο πολύ σκυφτό το κεφάλι από σεμνότητα και ταπεινότητα, από προσήλωση σε τίποτα σκονάκια που είχε μπροστά του, ή από τη ζάλη που προκαλεί το ισχυρό φως των προβολέων.

Γεγονός είναι πάντως ότι οι Μουρούτηδες, οι Μπούρες, οι Λιβαδάδες, οι Δραβίλες και όλοι όσοι έχει μαζέψει γύρω του, πρέπει να του βρουν επειγόντως έναν τηλεοπτικό εκπαιδευτή.

Τόσο σκυφτοί μπρος στο φακό, έχουν εμφανιστεί μονάχα ο κος. Αντώνης Σαμαράς και ο κος. Σταύρος Δαϊλάκης τα τελευταία χρόνια.