10 Νοε 2009

Συμμετοχή (της επιχειρηματολογίας) του Poleatics στην "Ανατροπή"


Βέβαια, εκείνο που διαφεύγει του κου. Σαμαρά, ή σκοπίμως θέλει να αποκρύπτει, είναι ότι στο Δημοκρατικό Κόμμα, συντηρητική υποψηφιότητα ήταν εκείνη της κας. Κλίντον και προοδευτική, εκείνη του κου. Ομπάμα, ενώ στη ΝΔ, μάλλον συμβαίνει το εντελώς αντίστροφο. Και αυτό, διότι ο κος. Σαμαράς πρεσβεύει την περιχαράκωση στη δεξιά πτέρυγα, ενώ η κα. Μπακογιάννη τα ανοίγματα προς το φιλελεύθερο κέντρο.

Αυτό σημειώσαμε στην ανάρτηση που ανεβάσαμε σήμερα στις 12.18 μμ, με τίτλο Ατυχής ο παραλληλισμός με την εκλογή μεταξύ Χίλλαρυ και Μπάρακ
(κάνετε κλικ για να την διαβάσετε), αυτή την παρατήρηση με την ίδια πάνω-κάτω φρασεολογία έκανε ο κος. Πρετεντέρης στην "Ανατροπή", απευθυνόμενος στον κο. Κώστα Μαρκόπουλο, πρωτοπαλίκαρο του Μεσσήνιου πολιτικού. "Να του το πείτε κιόλας", παρότρυνε τον συνομιλητή του ο γνωστός παρουσιαστής.

Κύριε Πρετεντέρη, απλώς προηγούμαστε στις παρατηρήσεις, ή μας διαβάζετε και εσείς, όπως και οι περισσότεροι κορυφαίοι σχολιαστές του γραπτού και ηλεκτρονικού Τύπου και μας ...αναπαράγετε; Πάντως και εμείς σας διαβάζουμε καθημερινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: