20 Οκτ 2009

Δεν έβγαλε τη μεγάλη είδηση η εκδήλωση του Forum2020


Τι έγινε χθες στη συζήτηση του Forum2020; Με λίγα λόγια τα ακόλουθα…

- Ο κος. Σπηλιωτόπουλος δεν ανακοίνωσε υποψηφιότητα, αν και ο κος. Καραχάλιος υπαινίχθη κάτι τέτοιο.

- Ο κος. Σπηλιωτόπουλος παρουσίασε μία ενδιαφέρουσα πλατφόρμα για τη οργάνωση και τη λειτουργία ενός κόμματος, αλλά ήταν πολύ θεωρητικός. Δεν έβαλε το δάχτυλο στην πληγή και δεν αναφέρθηκε σε ζητήματα που πονάνε όπως εκείνα της οικογενειοκρατίας και της παρεοκρατίας.

- Ο κος. Μεϊμαράκης όντως τα έχει πάρει άσχημα στο κρανίο,διότι είναι προφανές ότι πιστεύει πως η διαδικασία η οποία ακολουθείται στηρίζεται σε πρόχειρες λύσεις και επιπόλαιες σκέψεις. Φαίνεται μάλιστα, ότι δεν είναι διατεθειμένος να καταθέσει τα όπλα εύκολα.

- Ο κος. Κεφαλογιάννης, ο γνωστός βαρόνος, όχι μόνο δεν έχει πρόβλημα να κυκλοφορεί άνετος στην κοινωνία παρά το γεγονός της ποινικής καταδίκης του, αλλά έχει το θράσος και την αξίωση να παίρνει σε εκδηλώσεις το μικρόφωνο και να τοποθετείται εφ’ όλης της ύλης, ως ο τιμητής των πάντων.

- Οι ντορικοί βουλευτές (π.χ. Όλγα Κεφαλογιάννη, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης), στελέχη (π.χ. Κουρούσης) και δημοσιογράφοι (π.χ. Γιάννης Κουρτάκης) παρακολουθούν τον κο. Σπηλιωτόπουλο από κοντά στις κινήσεις του, κατασκοπεύοντάς τον κατά πάσα πιθανότητα. «Ξεκάρφωμά» τους, το κολλητιλίκι τους με τον κο. Καραχάλιο.

- Ο κος. Καραχάλιος ήταν θαυμάσιος στην τοποθέτησή του. Άφησε κατά μέρος τις παλιές εκρήξεις εγωκεντρισμού και αμετροέπειας και έδειξε πόσο σοβαρός, ενδιαφέρων και ταλαντούχος μπορεί να είναι –όποτε το αποφασίζει.