5 Δεκ 2009

Καλώς να πάει στη ΝΔ ο Κυριάκος, αλλά υπό ποία ακριβώς ιδιότητα;

Ο κος. Κυριάκος Βελόπουλος, τον οποίο προξενεύουν για μεταγραφή στη Νέα Δημοκρατία διάφοροι βουλευτές της, υπό ποία εκ των ιδιοτήτων του μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμος για τη Ρηγίλλης: εκείνη του βουλευτού, του δημοσιογράφου, ή του ουφολόγου;

Σίγουρα είναι κακοήθειες η φήμη ότι αντί για λουλούδια παρέλαβε πίτσα

Αληθεύει η φήμη ότι ενώ την ημέρα της ανακοίνωσής του διορισμού του στη νέα προβεβλημένη κομματική του θέση, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παραλάμβανε τα συνηθισμένα δώρα όπως λουλούδια και σοκολατάκια κλπ., αίφνης του παραδόθηκε και μία οικογενειακή πίτσα «Μαργαρίτα» με την ευχή «συγχαρητήρια για τη νέα σου αποστολή που ταιριάζει στο … “Προφίλ” σου – Με αγάπη, Βασίλης», ή πρόκειται για κακοήθειες;

Λέτε να δούμε σύντομα να πραγματώνεται το μυστικό σχέδιο 4Χ4;

Με τη φορά (ή και με τη φόρα αν προτιμάτε) που έχουν πάρει οι εξελίξεις, ενδέχεται οσονούπω να δούμε τον ξανθό σγουρομάλλη νεαρό κάτω δεξιά στη φωτογραφία πρόεδρο του ΣΥΝ και τον καστανό με τις αφέλειες στα μάτια πάνω αριστερά, με το στυλ Πωλ Μακ Κάρτνεϋ, γενικό γραμματέα του ΚΚΕ;

Αν πρόκειται για Έλληνες υπηκόοους, δεν είναι διόλλου απίθανο να εξυφαίνεται και να εξαπλώνεται ο ιστός ενός μυστικού σχεδίου με την κωδική ονομασία 4Χ4.

Δεν θα 'ναι δύσκολο να μαντέψει κανείς ποιος ήταν εκείνος που εισέπνευσε

Διαβλέπουμε μάλιστα, να αρχίσουν και από την άλλη πλευρά διαδόσεις, οι οποίες θα έχουν τη μορφή απαντητικού χτυπήματος.

Μην εκπλαγείτε για παράδειγμα, εάν κυκλοφορήσει η πληροφορία, ότι στην τετραμελή παρέα του Amherst και οι τέσσερις δοκίμασαν, αλλά μόνο ένας εισέπνευσε. Μαντέψτε ποιος !

Είναι δυνατό να πίστεψαν το Jeffrey και να έπεσαν πάνω στην γιαγιά;

Έχετε καταλάβει ότι πολύ της μόδας στο πολιτικό ρεπορτάζ έχουν γίνει οι ιστορίες από την παρέα του Amherst College στη δεκαετία του ’70.

Σύμφωνα με μία από αυτές, ο Jeffrey παρέστησε πως προξένευε δύο φοιτητριούλες στον Αντώνη και σε κάποιον άλλο της παρέας, αλλά όταν τα θύματα της φάρσας μετέβησαν στο διαμέρισμα που κλείστηκε το υποτιθέμενο ραντεβού του φλερτ και του έρωτα (μετά από μάχη που έδωσαν με τον θυρωρό για να τους επιτρέψει να μπουν στην πολυκατοικία) βρέθηκαν μπροστά σε μία γιαγιά ογδόντα χρόνων.

Δεν ξέρουμε πόσοι από σας το βρήκατε αστείο, αλλά εμείς εκτιμούμε ότι πρόκειται για βρώμικο πολιτικό χτύπημα να διαδίδεται πως σε δούλεψε ο Jeffrey!

Κοίτα ένα Σαββατοκύριακο που βρήκε να ρίξει ο ουρανός τόσο νερό!

Αν εξακολουθήσει και βρέχει καθ' όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, το κάψιμο της Αθήνας αναβάλλεται για το επόμενο; Γιατί ενώ φαίνονταν να είναι στα πάντα έτοιμοι οι αναρχικοί προκειμένου να σκορπίσουν φωτιά και όλεθρο με αφορμή την επέτειο από το φόνο του μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου, ξαφνικά "άνοιξε" ο ουρανός και δε λέει να σταματήσει να κατεβάζει νερό.