25 Σεπ 2009

Έδεσε η ομάδα με μεταγραφές επιπέδου Champions League




Ήταν βαριά η προσβολή να "κλέψει" από τη Νέα Δημοκρατία τους πρώην βουλευτές κους. Κωνσταντάρα (Α' Αθηνών) Γαρουφαλιά (Λάρισα) και τον πολιτευτή κο. Καραθάνο (Β' Αθηνών ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός και γι' αυτό το λόγο, ήταν ζήτημα τιμής για το κυβερνόν κόμμα να απαντήσει με μία αντίθετης φοράς αποσκίρτηση στελέχους.

Έτσι, κατόπιν πρωτοβουλίας του κου. Ζαγορίτη αν έχουμε πληροφορηθεί σωστά, η ΝΔ κατόρθωσε να "κλέψει" από τους συνδυασμούς του ΛΑΟΣ (Β' Αθηνών) τη Δόκτορα, όπως αυτοαποκαλείται, Γλυκού Φωτεινιά Αικατερίνη.

Αντιπαρερχόμενοι μετά βδελυγμίας τις κακόβουλες χοντροκοπιές του τύπου "κόψε φάτσα και βγάλε συμπέρασμα" των κομματικών στις συγκεντρώσεις των οποίων εμφανίζεται και μοιράζει αφειδώς την προεκλογική της κάρτα η Δρ. Γλυκού, θεωρούμε αναγκαίο και ορθό να σας ενημερώσουμε ότι η εν λόγω υποψήφια, κατά δήλωσή της, είναι:

- Δημοτική Σύμβουλος Ηλιούπολης, Προέδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ηλιούπολης και τέως Πρόεδρος ΚΑΠΗ Ηλιούπολης.
- Επίτιμος Διδάκτωρ Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ Παρισίων (το που εις τας Παρισίους, δεν διευκρινίζεται), Διδάκτωρ Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Παρισίων (το που εις τας Παρισίους, και πάλι δεν διευκρινίζεται), τέως Λέκτωρ στην Ιστορία και Αρχαιολογία Birmingham (εδώ διευκρινίζεται το που) Αγγλίας, Καθηγήτρια Αγγλικής και Ελληνικής Γλώσσας και Φιλολογίας
- Εκδότρια - Συγγραφέας Διδακτικών Βιβλίων με σκοπό τη "Μάθηση μέσω των Ηθικών Αξιών"
- Εξουσιοδοτημένη Αντιπρόσωπος Πανεπιστημίων Εξωτερικού (ενδεχομένως από τας Παρισίους)
- Μέλος πολλών Δ.Σ. Συνδέσμων και Σωματείων (πόσων ακριβώς και ποιων δεν διευκρινίζεται και πάλι, μάλλον δε χωρούν στην κάρτα)
Αναντίρρητα, πρόκειται για μία μεταγραφή επιπέδου Champions League, αντίστοιχες του Melberg στον Ολυμπιακό και του Leto στον Παναθηναϊκό, που ανεβάζει το επίπεδο του συνδυασμού της ΝΔ στη Β' Αθηνών και ταυτόχρονα, πλήττει το κύρος και την ψυχολογία του ΛΑΟΣ.

Να διορθώσει το λάθος ο κος. Καμμένος διότι πάει να "καεί"

Ουδείς είναι σε θέση να αμφιβάλει για την κομματική συνείδηση και το αγωνιστικό σθένος του κου. Καμμένου. Εξάλλου, είναι από τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που δε διστάζουν να μπουν πρώτοι στη φωτιά της μάχης, ακόμη και όταν οι περιστάσεις είναι τόσο δύσκολες, όσο οι παρούσες και από τους υπουργούς, που τίμησαν με την εργατικότητά τους και τη συνέπειά τους στην άσκηση των υπηρεσιακών τους καθηκόντων, τόσο την παράταξη, όσο και τον κο. Καραμανλή.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι οφείλεται καθαρά σε αστοχία των ανθρώπων που χειρίζονται το media plan της προεκλογικής του εκστρατείας το γεγονός ότι μπήκε διαφημιστική καταχώρησή του στο fimotro δηλαδή στο blog που αποτελεί το χειρότερο οχετό ύβρεων και συκοφαντιών κατά της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού.

Είναι κρίμα να "καίγεται" η υποψηφιότητα του κου. Καμμένου από τέτοια λάθη και ευελπιστούμε ότι ο ίδιος θα σπεύσει να προβεί σε μία πράξη διόρθωσης, δίνοντας παράλληλα ένα γερό μάθημα κατσάδας στους υπευθύνους. Πάντως, υπάρχει "έκρηξη" από μηνύματα διαμαρτυρίας δυσαρεστημένων νεοδημοκρατών για αυτή την υπόθεση.

Χτύπα κι άλλο θα τ' αντέξω δεν πεθαίνω έτσι απλά θα παλέψω



Eίναι γνωστός ο μαζοχισμός των μεγαλοστελεχών της Νέας Δημοκρατίας. Αν δεν βρίσεις υπουργό και δεν τον λοιδορήσεις, αποκλείεται να σε μετρήσει στα σοβαρά και αυτό φαίνεται πως το έχουν εμπεδώσει καλά διάφοροι δημοσιογράφοι.

Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα ο πολιτικός συντάκτης και παρουσιαστής του "Αποκαλυπτικού Δελτίου" του Extra3 κος. Παπαγιάννης, γνωστός στην πιάτσα και με το παρωνύμιο "Καλαπόδης" που στο προηγούμενο blog που όλοι λένε πως διαχειριζόταν, το pressmme στόλιζε με κοσμητικά επίθετα από το πρωί μέχρι το βράδυ τον υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης, Αποκέντρωσης, Δημόσιας Τάξης, Επικράτειας, ΜΜΕ (ουφ, σταματάμε εδώ να πάρουμε ανάσα) κο. Παυλόπουλο. Φτάνοντας έως το σημείο μάλιστα, να τον εμπλέκει με "φωτογραφικές" αναφορές και περιγραφές σε περίεργες υποθέσεις με διαμερίσματα στην Κυψέλη, καβγάδες με σπασμένα δόντια, κλινικές στο Περιστέρι και διάφορα άλλα ανήκουστα!

Και όμως, προχθές το βράδυ ο κος. Παυλόπουλος πήγε και στρογγυλοκάθησε στο "Αποκαλυπτικό Δελτίο" λες και δεν έτρεχε κάστανο. Προφανώς, τη βρίσκει με την τακτική που ακολουθεί ο δυναμικός κος. Καλαπόδης τόσο απέναντι στο πρόσωπό του, όσο και απέναντι στη ΝΔ και εις ένδειξη ευαρέσκειας παρευρέθηκε στο βραδινό panel του Extra3.

Βόμβα και στη συμφωνία με την Κίνα για ΟΛΠ από το Γιώργο