25 Σεπ 2009

Έδεσε η ομάδα με μεταγραφές επιπέδου Champions League
Ήταν βαριά η προσβολή να "κλέψει" από τη Νέα Δημοκρατία τους πρώην βουλευτές κους. Κωνσταντάρα (Α' Αθηνών) Γαρουφαλιά (Λάρισα) και τον πολιτευτή κο. Καραθάνο (Β' Αθηνών ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός και γι' αυτό το λόγο, ήταν ζήτημα τιμής για το κυβερνόν κόμμα να απαντήσει με μία αντίθετης φοράς αποσκίρτηση στελέχους.

Έτσι, κατόπιν πρωτοβουλίας του κου. Ζαγορίτη αν έχουμε πληροφορηθεί σωστά, η ΝΔ κατόρθωσε να "κλέψει" από τους συνδυασμούς του ΛΑΟΣ (Β' Αθηνών) τη Δόκτορα, όπως αυτοαποκαλείται, Γλυκού Φωτεινιά Αικατερίνη.

Αντιπαρερχόμενοι μετά βδελυγμίας τις κακόβουλες χοντροκοπιές του τύπου "κόψε φάτσα και βγάλε συμπέρασμα" των κομματικών στις συγκεντρώσεις των οποίων εμφανίζεται και μοιράζει αφειδώς την προεκλογική της κάρτα η Δρ. Γλυκού, θεωρούμε αναγκαίο και ορθό να σας ενημερώσουμε ότι η εν λόγω υποψήφια, κατά δήλωσή της, είναι:

- Δημοτική Σύμβουλος Ηλιούπολης, Προέδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ηλιούπολης και τέως Πρόεδρος ΚΑΠΗ Ηλιούπολης.
- Επίτιμος Διδάκτωρ Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ Παρισίων (το που εις τας Παρισίους, δεν διευκρινίζεται), Διδάκτωρ Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Παρισίων (το που εις τας Παρισίους, και πάλι δεν διευκρινίζεται), τέως Λέκτωρ στην Ιστορία και Αρχαιολογία Birmingham (εδώ διευκρινίζεται το που) Αγγλίας, Καθηγήτρια Αγγλικής και Ελληνικής Γλώσσας και Φιλολογίας
- Εκδότρια - Συγγραφέας Διδακτικών Βιβλίων με σκοπό τη "Μάθηση μέσω των Ηθικών Αξιών"
- Εξουσιοδοτημένη Αντιπρόσωπος Πανεπιστημίων Εξωτερικού (ενδεχομένως από τας Παρισίους)
- Μέλος πολλών Δ.Σ. Συνδέσμων και Σωματείων (πόσων ακριβώς και ποιων δεν διευκρινίζεται και πάλι, μάλλον δε χωρούν στην κάρτα)
Αναντίρρητα, πρόκειται για μία μεταγραφή επιπέδου Champions League, αντίστοιχες του Melberg στον Ολυμπιακό και του Leto στον Παναθηναϊκό, που ανεβάζει το επίπεδο του συνδυασμού της ΝΔ στη Β' Αθηνών και ταυτόχρονα, πλήττει το κύρος και την ψυχολογία του ΛΑΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: