2 Οκτ 2009

Έρχεται τσουνάμι (ή αλλιώς γλώττα λανθάνουσα τα αληθή λέγει)

Έχει δίκιο ο κ. Παπανδρέου που μιλάει για τα διαπλεκόμενα.

Τα ΜΜΕ και κυρίως ένα συγκεκριμένο συγκρότημα κάνει ότι περνά από το χέρι του για να μην κερδίσει ο Γιώργος την Πρωθυπουργία !!!!

Αδυνατώ να δώσω άλλη εξήγηση σε αυτό το πρωτοσέλιδο !!!

Σε όλους είναι γνωστή πλέον τι καταστροφή φέρνει σε κάποιον τόπο το τσουνάμι...

Εύχομαι να μην είναι προφητικό πρωτοσέλιδο.


Θα δίνατε την ψήφο σας να κάνετε αυτή την κυρία περήφανη μαμά;

Σε ποιανού το χέρι πάει να αναδείξει την Αμερικανίδα κυρία της φωτογραφίας, μετά από...

- νύφη πρωθυπουργού της Ελλάδας,

- σύζυγο πρωθυπουργού της Ελλάδας,

- ΚΑΙ μητέρα πρωθυπουργού της Ελλάδας;

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ!
Σημείωση:
α.- Μην σκεφτεί κανείς εξυπνάκιας να πει πως ανακατεύουμε την πολιτική με τα οικογενειακά των Παπανδρέου. Θα εδικαιούτο καθένας να ισχυριζόταν κάτι τέτοιο, μόνο εάν οι Παπανδρέου δεν έβλεπαν την πολιτική ως οικογενειακή τους υπόθεση.
β.- Μην σκεφτεί επιπλέον κανείς να μας αποδώσει λαϊκιστική διάθεση αναφορικά με το γεγονός ότι προβάλουμε την εθνικότητα της κας. Margaret Chad. Αφενός, διότι είναι πράγματι Αμερικανίδα. Αφετέρου, διότι μετά από μία ολόκληρη ζωή (πενήντα χρόνια ολοστρόγγυλα, μισό αιώνα δηλαδή) που πέρασε στη χώρα μας και παρά το γεγονός ότι έχει υπάρξει νύφη πρωθυπουργού της Ελλάδας, σύζυγος πρωθυπουργού της Ελλάδας και ετοιμάζεται τώρα να γίνει και μητέρα πρωθυπουργού της Ελλάδας, δεν μας έχει κάνει την τιμή να μάθει ούτε τόσα δα ελληνικούλια, όσα μιλάει ο μπαγκλαντεσιανός καθαριστής στα φανάρια, έπειτα από ένα χρόνο διαμονής του στη χώρα μας ως μη μόνιμος μετανάστης.