15 Ιαν 2010

Σαν τον παλιό Ερυθρό Σταυρό, ο Mediakias ανακαλύπτει χαμένα αδέρφια!

Άπαιχτος όπως πάντα ο Mediakias. Ανακάλυψε την απίστευτη ομοιότητα που έχουν οι Λάμπρος Σκόρδας, πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης και Ντέπυ Γκολεμά, συντάκτης για τα ραδιοτηλεοπτικά θέματα. O Mediakias μάλιστα διατείνεται ότι Σκόρδας και Γκολεμά, είναι δίδυμα αδέρφια που χωρίστηκαν στη γέννα.

Τιτανομεγέθη φίλε Mediakia, νομίζαμε πως εμείς ήμασταν οι πρωτοπόροι στην αποκάλυψη τέτοιων φοβερών υποθέσεων μετά τiς αναρτήσεις μας για τη δεύτερη ταυτότητα που έχει και τη δεύτερη ζωή που ζει ως Σιχ πρωθυπουργός της Ινδίας Μανμόχαν Σινγκ, ο γνωστός πολιτικός αναλυτής κος. Γιάννης Λούλης. Βρε λες Σινγκ και Λούλης να μην είναι το ίδιο πρόσωπο, αλλά αδέρφια που χωρίστηκαν στη γέννα; Mediakia μου, θα ξεκινήσω δεύτερη έρευνα, για να επιβεβαιώσω, ή να αναιρέσω ένα τέτοιο ενδεχόμενο!!!

Βγαίνει από την περίοδο σιωπής και ξαναμαζεύει την παλιά του ομάδα

Ποιος πρωτοκλασάτος υπουργός του ΠαΣοΚ φαίνεται να ετοιμάζεται να βγει από τη μακρά περίοδο σιωπής στην οποία (αυτο)περιορίστηκε και να κινητοποιήσει το πολιτικό εγώ του, το οποίο, ξεπερνά σε όγκο και εκτόπισμα ακόμη και την φυσική του εικόνα;

Χαρακτηριστικό σημάδι των προθέσεών του, είναι ότι είτε με αποσπάσεις δημοσίων υπαλλήλων, είτε με υπογραφές συμβάσεων μετακλητών συνεργατών, μαζεύει σιγά-σιγά ξανά όλη την ομάδα του από την εποχή που είχε υψηλότατες εσωκομματικές στοχεύσεις και φιλοδοξίες.

Εδώ ο τόπος καίγεται και αυτός πήγε πάλι ταξιδάκι πέραν του Ατλαντικού

Ποιος άλλος αναπληρωτής γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος υπηρετεί μάλιστα σε καραmaximo -υποτίθεται- πόστο, αντί να σηκώσει τα μανίκια και να στρωθεί στη δουλειά γράφοντας καμιά πρόταση, ή κανένα κείμενο για τα φαιδρά τεκταινόμενα στο χώρο της κυβέρνησης και για το πως πρέπει να αντιδράσει το δικό του κόμμα, σηκώθηκε και έφυγε ταξιδάκι για την αγαπημένη του πόλη, πέραν του Ατλαντικού; Καλόμαθε και αυτός στα ταξιδάκια, με έξοδα του Έλληνα φορολογούμενου, την εποχή που υπηρετούσε στην κυβέρνηση.

Ελπίζουμε το τωρινό ταξίδι να μην καλύπτεται από τα φαλιρισμένα ταμεία του κόμματος.

Πήγε τσέκαρε το γραφείο και έκτοτε μην τον είδατε, μην τον απαντήσατε

Ποιος είναι ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος επισκέφτηκε το γραφείο του, το βρήκε πολύ μπασκλασαρία, όπως και την περιοχή που στεγάζεται και από τότε, είναι ζήτημα αν έχει πατήσει τρεις-τέσσερις φορές ακόμη; Βλέπετε, καλόμαθε στην καλοπέραση και στη χλιδή τις δοξασμένες μέρες που ήταν υφυπουργός.

Κατά τ' άλλα, η βασική έγνοια του είναι να παραγοντίζει και να παριστάνει το Νονό στην Περιφέρειά του.

Άρχισαν για τα καλά οι ταυρομαχίες ανάμεσα στους γραμματείς της ΝΔ

Ποιος αναπληρωτής γραμματέας στη Νέα Δημοκρατία νιώθει για τον γραμματέα τον οποίο αναπληρώνει περίπου όπως ο ταύρος μπροστά σε ένα κόκκινο πανί;

Λέγεται ότι δεν κάνει κέφι να επικοινωνεί μαζί του ούτε με sms.

Γόηδες διαθέτουν, από γόησσες τίποτα. Την Αλ Σαλέχ υφυπουργό ΤΩΡΑ!

Τελικά, το ΠαΣοΚ από γόηδες σκίζει. Μετρείστε πόσους… Χρυσοχοϊδης, Λοβέρδος, Γερουλάνος, Κουβέλης, Βούγιας είναι μόλις λίγοι από αυτούς. Από γυναίκες όμως πάσχει το Κίνημα. Λέμε ναι για την κα. Άντζελα (συγγνώμη, Αγγελική εννοούσαμε) Γκερέκου, μισό «ναι» (αρκεί να μην πολυμιλάει) για την κα. Θεοδώρα Τζάκρη, αλλά από τις κες. Άννα Διαμαντοπούλου, Λούκα Κατσέλη, Τίνα Μπιρμπίλη, Εύη Χριστοφιλοπούλου, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Φώφη Γενηματά και Κατερίνα Μπατζελή, ευχαριστούμε, αλλά ΔΕΝ…

Και στις γραμματείες της κυβέρνησης, η κατάσταση κάθε άλλο παρά καλύτερη είναι. Πάρτε ως παράδειγμα την κα. Θάλεια Δραγώνα. Σαν να ‘χει βάλει κανείς τη φωτογραφία της Σοφίας Σακοράφα, σε κορνίζα Άννα Βερούλη.

Μήπως θα έπρεπε να σκεφτούν στο ΠαΣοΚ την αναβάθμιση εντός της κυβέρνησης, της κας. Αφροδίτης Αλ Σαλέχ, συμβούλου του κου. Βούγια -η οποία εικονίζεται σε μία παλιά καλλιτεχνική της φωτογράφηση;

Υ.Γ.: Βέβαια, Σκεπτόμενοι ότι η προηγούμενη κυβέρνηση μας είχε τρατάρει μία Φάνη και μία Καλαντζάκου, ίσως παραέχουμε απαιτήσεις από το ΠαΣοΚ

Πρόκειται να λάβει κόκκινη κάρτα, ή θα επιλέξει να κάνει ηρωική έξοδο;

Μια και μιλήσαμε για τους γόηδες του ΠαΣοΚ, το πρώτο κυβερνητικό μεγαλοστέλεχος που ετοιμάζεται είτε να λάβει την άγουσα προς τα αποδυτήρια από το διαιτητή (όπως αποδεικνύεται αναφορικά με τις έριδες και τις διαφωνίες των στελεχών του) κο. Γιώργο Παπανδρέου, είτε να πραγματοποιήσει ο ίδιος ηρωική έξοδο, είναι ο υπουργός Εργασίας, κος. Ανδρέας Λοβέρδος.

Σας τα λέμε αυτά από αναρτήσεις μας στις 25/11, στις 15/12 και στις 16/12 και οσονούπω, θα επιβεβαιωθούμε.

Σε λίγο θα εισβάλουν στο γραφείο του, να του αλλάξουν τη βαφή στο μαλλί

Μετά την ένοπλη επίθεση τρομοκρατών στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής, την έκρηξη βόμβας τριάντα, σαράντα μέτρα από τον Άγνωστο Στρατιώτη, κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο γραφείο του υφυπουργού Δικαιοσύνης κου. Απόστολου Κατσιφάρα και ξυλοκόπησαν συνεργάτες του με λοστούς και τσεκούρια.

Ο κος. Χρυσοχοϊδης, που είχε καταγγείλει τη Νέα Δημοκρατία ότι είχε μετατρέψει την Αθήνα σε Καμπούλ, προβάλλοντας έτσι μία εικόνα δυσφήμησης συνολικά της Πατρίδας μας στο εξωτερικό, δείχνει να τα έχει κυριολεκτικά χαμένα. Ενώ τρομοκράτες και κουκουλοφόροι κοντεύουν να φτάσουν στο σημείο να εισβάλουν στο γραφείο του, να τον δέσουν στην υπουργική του πολυθρόνα και να του αλλάξουν τη βαφή του μαλλιού του από κομοδινί, σε τρελή ξανθιά με πυροκόκκινες ανταύγειες, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, βγαίνει στα κανάλια και κάνει απειλητικές για τους παραβάτες δηλώσεις. Προφανώς, ευελπιστεί να τα κάνουν πάνω τους από το φόβο τους με τις απειλές, να βγει η μυρωδιά στη γειτονιά και να πάει η αστυνομία να τους συλλάβει! Θα ήμασταν σίγουροι ότι ο κος. Χρυσοχοϊδης αποτελεί παράδειγμα θρασύτητας και αμετροέπειας, εάν δεν διακρίναμε στα μάτια του ένα απλανές βλέμμα και στη φωνή του ένα ανεπαίσθητο τρέμουλο, τα οποία στις περισσότερες των περιπτώσεων παραπέμπουν ή σε ξώφαλτσο εγκεφαλικό, ή σε αιφνίδιο γεροντονταλκά. Λέτε; Πάντως στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε, σε πόζα James Bond, πιο πολύ πείθει ως γόης, παρά ως υπουργός.

Κατά τ’ άλλα, τα μέσα ενημέρωσης και οι εταιρείες μετρήσεων της Διαπλοκής τον εμφανίζουν ψηλά σε δημοτικότητα και ο ίδιος τρέφει φιλοδοξίες για δήμαρχος Αθηνών. Είναι τρελοί αυτοί οι Πασόκοι!