25 Νοε 2009

Σκέφτεται πως να τους συμμαζέψει πριν επιστρέψει δυναμικά η ΝΔ

Ο κος. Γιώργος Παπανδρέου γνωρίζει ότι από τις 6/12 και μετά, θα έχει απέναντί του ως αντίπαλο ένα νέο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και ένα κόμμα συντεταγμένο πίσω από τον αρχηγό που μόλις εξέλεξε και έτσι, αντιλαμβάνεται ότι η περίοδος χάριτος για τον ίδιο και την κυβέρνησή του, ουσιαστικά λήγει. Στο μεταξύ, όχι μόνο δεν έχουν προχωρήσει καμιά από τις πρώτες εξαγγελίες του, για τις οποίες ήδη ο κόσμος αρχίζει να πιστεύει πως επρόκειτο για προεκλογικές και μετεκλογικές στρακαστρούκες, αλλά σημειώνονται και τα πρώτα απτά δείγματα δυσαρμονίας, ασυνεννοησίας και πολυφωνίας ανάμεσα στους υπουργούς και τους υφυπουργούς του και απειθαρχίας στο ευρύτερο κομματικό σύστημα του ΠαΣοΚ.

Ο κος. Παπανδρέου καλλιεργεί όλο και περισσότερο τη σκέψη ότι πρέπει να συμβεί κάτι δραστικό πριν βρει τη Νέα Δημοκρατία απέναντί του μαχητική και οργανωμένη και σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, ο γνωστός "σκληρός" του πυρήνα των άμεσων συνεργατών του, του έχει προτείνει ακόμη και την περίπτωση ενός πρόωρου πολιτικού "αποκεφαλισμού" κάποιου στελέχους.

Προς το παρόν, ο κος. Παπανδρέου δε φαίνεται να πιστεύει ότι μία τέτοια κίνηση είναι αναγκαία, ούτε καν ενδεδειγμένη. Από την άλλη πλευρά, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ήδη έχει σημειώσει στο μπλοκάκι του ορισμένες παρατηρήσεις για παραπτώματα και είναι πιθανό από την προσεχή βδομάδα να αρχίσει να μοιράζει και "κίτρινες κάρτες". Αν συμβεί κάτι κραυγαλέο μέχρι την αρχή του νέου έτους, που θα τον υποχρεώσει να βγάλει ακόμη και "κόκκινη κάρτα" δεν το γνωρίζουμε, αλλά από την άλλη πλευρά, με δεδομένο ότι η νέα κυβέρνηση πνίγεται ήδη στη δίνη ενός πρωτοφανούς πολιτικού και οργανωτικού μπάχαλου, τίποτα δεν αποκλείεται.

1 σχόλιο:

exomatiakaivlepo είπε...

"Ηταν ένα μικρό καράβι, που ήταν αταξίδευτο..."

Aπόσπασμα συνέντευξης στην Ξάνθη, (21 Νοε. 09) στα τοπικά ΜΜΕ του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κ. Σωκράτη Ξυνίδη.

«Όταν ξεκινήσαμε, κάποιοι είπαν ότι είμαστε σαν σχολική εκδρομή. Τελικά αυτή η σχολική εκδρομή κέρδισε την εμπιστοσύνη των πολιτών. Σίγουρα τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου δεν έχουμε ανάλογη εμπειρία, όμως θα υπερκαλύψουμε αυτή την έλλειψη εμπειρίας με το μεράκι και την όρεξή μας»


Σχόλιο:
Το θέμα είναι να ρωτήσετε τι λέει τώρα, o κόσμος για σας.

Σε ότι αφορά την σχολική εκδρομή, θυμάμαι ότι στις σχολικές εκδρομές μέσα στο λεωφορείο τραγουδάγαμε : "Ηταν ένα μικρό καράβι, που ήταν αταξίδευτο, οεοεοεοε..."
Πράγματι είναι αταξίδευτο, επειδή ο Καπετάνιος είναι αλλού "φευγάτος", λείπει ταξίδι.
'Ετσι το πλοίο είναι που είναι μόνο του, δεν έχει "μπουσουλα" και πυξίδα, μας βλέπω να πάμε για "φούντο".....


http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2009/11/blog-post_8789.html