22 Οκτ 2009

Τι είναι μία σκηνή αυνανισμού μπροστά σε μία τέτοια ...μακακία;


Στο ΕΣΡ κλητεύεται για να δώσει εξηγήσεις ο ηθοποιός-σκηνοθέτης Χριστόφορος Παπακαλιάτης για την επίμαχη σκηνή του νέου του σήριαλ στο Mega με την επωνυμία "4" στην οποία, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος στο ρόλο του Βασίλη εμφανίζεται να παριστάνει πως αυνανίζεται, με την πλάτη στραμμένη στην κάμερα.

Συγγνώμη, αλλά εμείς δε νιώσαμε πως προσεβλήθη η δημόσια αιδώς με αυτή τη σκηνή. Εξάλλου, εκτιμούμε πως μία αναπαράσταση (και όχι μάλιστα ξεκάθαρη μπρος στο φακό της κάμερας) αυνανισμού, δεν είναι τίποτα σε σχέση με το γεγονός ότι ολόκληρο το σήριαλ φαίνεται να είναι ακόμη μία ... μακακία και μισή, εκ μέρους του κου. Παπακαλιάτη.
Άποψή μας, εντάξει;

Εκδικητικό αμόκ κατά συμβασιούχων από τους πράσινους Ταλιμπάν


ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ!


Προκλητικός στο έπακρο σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας και εξ απορρήτων του Πρωθυπουργού Πάνος Μπεγλίτης! Μιλώντας στην εκπομπή των Καμπουράκη, Οικονομέα στο Mega απευθύνθηκε απαξιωτικά σε απασχολούμενους στα stage λέγοντας: «Όταν πηγαίνατε στα γραφεία των υπουργών και των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, ήταν καλά;». Η ανοίκεια συμπεριφορά αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον αν συνυπολογίσει κάποιος ότι εκτός απο "χωροφύλακας" του εκρηκτικού Βενιζέλου στο υπουργείο Αμυνας, ο κ.Μπεγλίτης "αυτοκόλλητος" του Παπανδρέου. Αρα μπορεί εύκολα να υποθέσει κάποιος ότι εκφράζει θέσεις του...






Προκύπτει θέμα έως και για το αν ανοίξει το βήμα σε ομιλητές

Σε διαδικασία - εξπρές οδηγούν τα Pokemon του συστήματος την προσεχή Σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, η οποία, σύμφωνα με το Καταστατικό, θα εγκρίνει και τυπικά τη διεξαγωγή Εκτάκτου Συνεδρίου στις 7 Νοεμβρίου, έχοντας κατά νου, να λάβουν το λόγο μονάχα ο κο. Καραμανλής, οι τέσσερις υποψήφιοι διάδοχοί του, άντε το πολύ και ο νυν γραμματέας της Κ.Ε. της ΝΔ κος. Ζαγορίτης.

Δηλαδή, εάν ζητήσει να λάβει το λόγο ο αμέσως προηγούμενος και πρώτος στην ιστορία του κόμματος γραμματέας της Κ.Ε., θα βρεθεί κάποιος που θα του το αρνηθεί; Φαντάζεστε να το δούμε και αυτό;

Την πρώτη φορά ψηφίζουμε άποψη, την δεύτερη πρόεδρο


Για να δείτε πως διαμορφώνεται αυτή η στιγμή η κατάσταση ανάμεσα στα μέλη της Νέας Δημοκρατίας με τις υποψηφιότητες, αρκεί να σας πούμε ότι προσφιλής ατάκα πολλών εξ αυτών τείνει να γίνει το "την πρώτη φορά ψηφίζουμε για τάση, ή άποψη και την δεύτερη φορά για πρόεδρο".
Είπατε τίποτα για το ποιος επιβάλλει μέχρι στιγμής καλύτερα την επικοινωνιακή του πλατφόρμα;