10 Σεπ 2009

Ανταλλάξτε επιτέλους τις γκαρνταρόμπες σας


Καλά οι στυλίστες των κκ. Καραμανλή και Παπανδρέου δε βλέπουν ότι στον πρώτο τα ρούχα του πέφτουν βαφτιστικά και στο δεύτερο λες και του τα χάρισε ένας γίγας μέσω εράνου της φιλοπτώχου;

Τέλος πάντων, αντί να τρέχουν απάνω στην τούρλα του Σαββάτου για να αγοράσουν καινούργια και στο πλαίσιο της προσπάθειας ανάπτυξης σχέσεων αναλόγων του επιπέδου πολιτικού πολιτισμού που συνεχώς επικαλούνται, μήπως θα ήταν καλή ιδέα να βρεθούν και να ανταλλάξουν τις γκαρνταρόμπες τους; Έτσι ο κος. Καραμανλής δε θα ασφυκτιά μές στο σακάκι, στο πουκάμισο και στο παντελόνι του και ο κος. Παπανδρέου δε θα κολυμπάει.

Τουλάχιστον θα σταματήσουν όλα αυτά;




Κύριε Παπανδρέου, εάν και εφόσον καταφέρετε να πείσετε τους Έλληνες να σας ψηφίσουν για πρωθυπουργό, μπορείτε παρακαλώ να διασφαλίσετε ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες συνεννοήσεις με τα κατάλληλα πρόσωπα, ώστε να παύσουν να καίγονται ολόκληρες περιφέρειες της Ελλάδας, να γίνεται στόχος εμπρηστικών καταστροφικών επιθέσεων το κέντρο της Αθήνας, να αναστείλουν τη δράση τους οι εμφανιζόμενοι ως τρομοκράτες κ.ο.κ. ;

Με τη Νέα Δημοκρατία εκτός διακυβέρνησης, νομίζουμε πως όλα τα προηγούμενα μάλλον θα είναι περιττά. Έτσι; και ο νοών, νοείτο

Ιδού ένας αληθινός Έλλην. Καμαρώστε τον!

Αν είχατε ποτέ σας την αγωνία να δείτε πως είναι ή όψη και η κατασκευή ενός αληθινού Έλληνα, τότε σας παρουσιάζουμε την φωτογραφία του πολιτευτή του ΛΑΟΣ στη Β' Αθηνών, κου. Μπάμπη Καραθάνου.

Για το γνήσιο της ελληνικότητάς του, δεν είμαστε εμείς που γνωμοδοτούμε, αλλά ο ίδιος ο πολιτευτής. Το διακηρύσσει στα προεκλογικά sms που στέλνει. Διαβάστε ένα:

Ήλθε η ώρα των Αληθινών Ελλήνων! Η ώρα του ΛΑΟΣ! Στη Β' Αθηνών Μπάμπης Καραθάνος! Τώρα είναι η ώρα! Τηλ. 6932223514 / 2107222881 / KARATHANOS.GR

Μπορεί ο φέρελπις πολιτευτής, τον οποίο η ΝΔ καθιέρωσε σε διάφορα κυβερνητικά και πολιτικά πόστα, για να τη φτύσει μετά καταπρόσωπο ο ίδιος με περισσό θράσος, να μας υποδείξει πως μπορούμε και εμείς να μπούμε στα κατάστιχα των αληθινών Ελλήνων; Υπάρχει κάποιο DNA τεστ το οποίο μπορούμε ενδεχομένως να κάνουμε;

Πάντως, ο κος. Καραθάνος είναι αληθινός Έλλην και φαίνεται. Φτου, να μη σας αβασκάνουμε!


Εξαφανισμένο διαφημιστικά το έργο της Εγνατίας






















Θυμάστε που στις εκλογές του 2000, ο κος. Λαλιώτης είχε φτιάξει για λογαριασμό του ΠαΣοΚ, διαφημιστικό βίντεο, που έδειχνε τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου εντελώς έτοιμη, με αυτοκίνητα να τρέχουν πάνω της και το κύμα του κορινθιακού από κάτω της να κάνει το γνωστό «προβατάκι»;

Σίγουρα το θυμάστε.

Ε, τότε, θυμάστε επίσης, ότι την εποχή εκείνη, στην πραγματικότητα είχαν μόλις μπει τα θεμέλια για τις βάσεις της και τίποτα παραπάνω.

Η εικονική πραγματικότητα στην υπηρεσία της πράσινης προπαγάνδας.

Πάμε λίγο στο σήμερα.

Η κυβέρνηση ΝΔ παρέλαβε ένα μισοφτιαγμένο, μισοκατεστραμμένο ρημάδι που στο ΠαΣοΚ αποκαλούσαν έργο Εγνατίας Οδού και μέσα σε έξι χρόνια, το παραδίδει ολοκληρωμένο σε όλο της το μήκος των 670 χλμ., από Ηγουμενίτσα ως τους Κήπους Έβρου, μαζί με τους κάθετους άξονές της, μοναδικές σήραγγες και αερογέφυρες που ούτε στην κεντρική Ευρώπη δε συναντά κανείς κ.ο.κ.

Με την ολοκλήρωση και την παράδοση του έργου, άλλαξε το πρόσωπο της μισής Ελλάδας και χωρίς υπερβολή, της νοτιοανατολικής άκρης της Ευρώπης.

Μία διαδρομή 13 ωρών που χρειαζόταν παλιά κανείς για να διασχίσει το βόρειο κομμάτι της χώρας, έχει γίνει τώρα 6 ώρες.

Φέτος, οι απώλειες που κατέγραψε ο τουρισμός στη Βόρεια Ελλάδα, τη Χαλκιδική, την Κέρκυρα, τα παράλια της Ηπείρου από το πάγωμα των ξένων αφίξεων, ισορρόπησαν από τους ντόπιους τουρίστες που μετακινούνταν από Επτάνησα και Ήπειρο προς Μακεδονία και Θράκη και το αντίστροφο, με χαρακτηριστική ευκολία.

Η εμπορευματική κίνηση των φορτηγών αποκτά πλέον νέες ταχύτητες και διεξόδους, μετατρέποντας την Ελλάδα σε μείζονα μεταφορικό κόμβο της Ευρώπης.

Ακόμη και οι Τούρκοι μετανάστες, άρχισαν ξαφνικά να κάνουν το … σταυρό τους, διότι αποφεύγουν πλέον τα δύσκολα μονοπάτια των Βαλκανίων και επισκέπτονται την πατρίδα τους, μεταφερόμενοι ακτοπλοϊκώς από Ιταλία στην Ήπειρο και μετά οδικώς έως τον Έβρο.

Έχετε δει κανένα διαφημιστικό πακέτο να παίζει στις τηλεοράσεις σας από όλη αυτή την Κοσμογονία, ώστε να δουν οι Έλληνες τι έργο παραδίδει η κυβέρνηση ΝΔ;

Απολύτως, τίποτα. Nothing! Rien! Nada!

Μόνο, όσοι έχουν χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα την Εγνατία, γνωρίζουν ότι υφίσταται αυτό το υπέροχο έργο. Όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες έχουν μαύρα μεσάνυχτα.

Και να φανταστείτε, ότι η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη από την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση να διαφημίσει αυτά τα έργα και μάλιστα, με διαφημιστικά κονδύλια που προσφέρει η ίδια η ΕΕ.

Αν επρόκειτο για την προσωπική του προβολή σε κανονικές περιόδους, ο κος. Σουφλιάς θα είχε σίγουρα μεριμνήσει προ πολλού.
Εφόσον πρόκειται όμως για προβολή του Κώστα Καραμανλή και της ΝΔ στην κρισιμότερη εκλογική αναμέτρηση που δίνουν, η διαφήμιση του έργου της Εγνατίας έχει πάει άκλαυτη.
Υ.Γ.: Ομοίως άγνωστα σε ολόκληρο το Πανελλήνιο, μένουν το έργο οδική σύνδεσης Αθήνας-Θεσσαλονίκης, Τρίπολης-Καλαμάτας-Σπάρτης και πολλά άλλα ακόμη.