29 Αυγ 2009

Αυτοδιάψευση της "Σημερινής"!!!


Μία τοπική πασοκιάς (κατά το αρσακιάς), η καθημερινή εφημερίδα των Πατρών "Σημερινή", στην έκδοση της 25ης Αυγούστου και στη στήλη "Το Κεντρί" (σελ. 3) θέλοντας προφανώς να διαφημίσει τις σπόρτικες εμφανίσεις του κου. Παπανδρέου, αποκάλυψε στο αναγνωστικό κοινό της, ότι το περασμένο Σάββατο, ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ, άφησε πίσω του την καιόμενη Αττική έχοντας κάνει μία ..."πονεμένη" δήλωση και αμέσως μετά μετέβη στην παραλία Πούντα του Διακοφτού Αχαϊας, για να κάνει το μπανάκι του.

Μάλιστα, άλλες ανεπίσημες πληροφορίες που διακινούνται στο διαδίκτυο, προερχόμενες, ωστόσο, από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαϊας η οποία είχε αρμοδίως επιληφθεί της φύλαξης και συνοδείας του κου. Παπανδρέου, αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ έμεινε και έφαγε το βράδυ σε ταβέρνα της περιοχής, ενώ, το πιο πιθανό είναι, με βάση μαρτυρίες παραθεριστών και ντόπιων αυτή τη φορά, ότι έκανε το μπάνιο του και την επόμενη μέρα.

Μπρος στο θόρυβο που προκλήθηκε μπροστά και σε αυτή την απίστευτη πράξη ανευθυνότητας για έναν άνθρωπο που ισχυρίζεται πως είναι έτοιμος για πρωθυπουργός, η τοπική εφημερίδα, αναγκάστηκε να τα πάρει όλα πίσω όπως-όπως (ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ), χωρίς όμως να πείθει πλέον κανέναν.

Το μόνο που απομένει να διευκρινιστεί, είναι ποιο ρεζιλίκι είναι χειρότερο.

Οι κοπάνες από το καθήκον και τα μπάνια του προέδρου του ΠαΣοΚ σε μέρες πυρκαγιών, ή η πανικόβλητη και άγαρμπη συγκάλυψη αυτής της πραγματικότητας, μέσω θλιβερών αυτοδιαψεύσεων της εφημερίδας;