27 Αυγ 2009

Μα το Θεό, ρε πατριώτες!

ΚΑΤΣΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ...... (κάνετε κλικ)

Διαβάστε πως ένας blogger τον οποίο σήμερα ανακαλύψαμε, φανερώνει το πόσο πολύ πιστεύει πως είναι σε θέση να μας δουλεύει και να μας λέει μπαρμπούτσαλα, ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κος. Καρατζαφέρης.

Εδώ, ισχυρίστηκε πως είναι γεννημένοι την ίδια μέρα με τον Εθνάρχη Ελευθέριο Βενιζέλο, θα κολλήσει να ξεφουρνίσει ανακρίβειες και ανοησίες για την αυστραλιανή πυροσβεστική;

Quiz (μέτριας δυσκολίας)


Στη φωτογραφία που διακρίνετε:

α.- Είναι ο πίνακας-πορτραίτο τεράστιος;

β.- Είναι ο ομιλητής μπροστά του τοσοδούλης;

γ.- Και τα δύο μαζί;
δ.- Δεν ξέρω / Δεν απαντώ;

ε.- Ξέρω, αλλά δεν απαντώ;

Hint: Ο πίνακας απεικονίζει τον Κεμάλ. Ο ομιλητής, είναι μάλλον θαυμαστής του.

Για τους άλλους δε θα μπορέσει

Δεν έχασαν χρόνο οι κακές γλώσσες και πιάστηκαν να διαδίδουν ότι δεν είναι δυνατό να διεκδικεί την πρωθυπουργία της χώρας ένας άνθρωπος που εγκατέλειψε τον τόπο μίας φυσικής καταστροφής, για να πάρει το αμάξι και να πάει εκδρομή στη θάλασσα να κάνει τις απλωτές του.

Ξεχνάτε ότι κάποτε είχε στήσει τον πρόεδρο κο. Σημίτη και ολάκερο το Εκτελεστικό Γραφείο του ΠαΣοΚ, προφασιζόμενος ασθένεια, ενώ είχε πάει στο γυμναστήριο;

Dear fellows, after all, this is George! Στο κάτω-κάτω, σ' όποιον αρέσουμε, που λέει και το γνωστό τραγούδι...

Το albatros σβήνει φωτιές

1. Albatros ήταν ένας τύπος φημισμένου γερμανικού πολεμικού αεροσκάφους που σχεδίασε ο Ernst Heinkel και κατασκεύασε το 1914 η Albatros Werke GmbH.

2. Βέβαια, αεροσκάφη χρειάζονται και για την κατάσβεση πυρκαγιών.

3. Το albatros, όμως, είναι και θαλασσοπούλι.

4. Επίσης, "Albatross" αποκαλούσαν και το διάσημο Γερμανό κολυμβητή Michael Gross.

Επομένως...

Για να εξασφαλίσω την κατάσβεση των πυρκαγιών της Αττικής, πρέπει να βρω αεροσκάφος. Ή μήπως να γίνω θαλασσοπούλι; Το βρήκα... Θα κάνω τον κολυμβητή!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Έναν παρόμοιο συνειρμό σκέψεων και προβληματισμών, παράδοξων και συγκεγχυμένων, πρέπει να 'κανε πιθανότατα ο κος. Παπανδρέου.

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός, ότι ενώ επισκέφτηκε κάποια καμμένα σημεία της βορειοανατολικής Αττικής το πρωί του Σαββάτου, δείχνοντας πράγματι συντετριμμένος στις κάμερες, λίγες ώρες αργότερα, θεάθηκε να κολυμπάει σε παραλία του Διακοφτού, στην Αχαϊα.

Σημειώστε, ότι το περιστατικό του Διακοφτού, αποκαλύπτει στη στήλη "Το Κεντρί" (σελίδα 3), έκδοση 25ης Αυγούστου, η καθημερινή εφημερίδα των Πατρών "Σημερινή" - η οποία πρόσκειται μάλιστα στο ΠαΣοΚ.