27 Αυγ 2009

Το albatros σβήνει φωτιές

1. Albatros ήταν ένας τύπος φημισμένου γερμανικού πολεμικού αεροσκάφους που σχεδίασε ο Ernst Heinkel και κατασκεύασε το 1914 η Albatros Werke GmbH.

2. Βέβαια, αεροσκάφη χρειάζονται και για την κατάσβεση πυρκαγιών.

3. Το albatros, όμως, είναι και θαλασσοπούλι.

4. Επίσης, "Albatross" αποκαλούσαν και το διάσημο Γερμανό κολυμβητή Michael Gross.

Επομένως...

Για να εξασφαλίσω την κατάσβεση των πυρκαγιών της Αττικής, πρέπει να βρω αεροσκάφος. Ή μήπως να γίνω θαλασσοπούλι; Το βρήκα... Θα κάνω τον κολυμβητή!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Έναν παρόμοιο συνειρμό σκέψεων και προβληματισμών, παράδοξων και συγκεγχυμένων, πρέπει να 'κανε πιθανότατα ο κος. Παπανδρέου.

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός, ότι ενώ επισκέφτηκε κάποια καμμένα σημεία της βορειοανατολικής Αττικής το πρωί του Σαββάτου, δείχνοντας πράγματι συντετριμμένος στις κάμερες, λίγες ώρες αργότερα, θεάθηκε να κολυμπάει σε παραλία του Διακοφτού, στην Αχαϊα.

Σημειώστε, ότι το περιστατικό του Διακοφτού, αποκαλύπτει στη στήλη "Το Κεντρί" (σελίδα 3), έκδοση 25ης Αυγούστου, η καθημερινή εφημερίδα των Πατρών "Σημερινή" - η οποία πρόσκειται μάλιστα στο ΠαΣοΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: