25 Σεπ 2009

Να διορθώσει το λάθος ο κος. Καμμένος διότι πάει να "καεί"

Ουδείς είναι σε θέση να αμφιβάλει για την κομματική συνείδηση και το αγωνιστικό σθένος του κου. Καμμένου. Εξάλλου, είναι από τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που δε διστάζουν να μπουν πρώτοι στη φωτιά της μάχης, ακόμη και όταν οι περιστάσεις είναι τόσο δύσκολες, όσο οι παρούσες και από τους υπουργούς, που τίμησαν με την εργατικότητά τους και τη συνέπειά τους στην άσκηση των υπηρεσιακών τους καθηκόντων, τόσο την παράταξη, όσο και τον κο. Καραμανλή.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι οφείλεται καθαρά σε αστοχία των ανθρώπων που χειρίζονται το media plan της προεκλογικής του εκστρατείας το γεγονός ότι μπήκε διαφημιστική καταχώρησή του στο fimotro δηλαδή στο blog που αποτελεί το χειρότερο οχετό ύβρεων και συκοφαντιών κατά της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού.

Είναι κρίμα να "καίγεται" η υποψηφιότητα του κου. Καμμένου από τέτοια λάθη και ευελπιστούμε ότι ο ίδιος θα σπεύσει να προβεί σε μία πράξη διόρθωσης, δίνοντας παράλληλα ένα γερό μάθημα κατσάδας στους υπευθύνους. Πάντως, υπάρχει "έκρηξη" από μηνύματα διαμαρτυρίας δυσαρεστημένων νεοδημοκρατών για αυτή την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: