10 Νοε 2009

Έρχονται εξεταστικές, αλλά όχι για ... το Βατοπέδι!!!


«ΦPENO ΣTO BATOΠEΔΙ» φωνάζει το σημερινό «ΕΘΝΟΣ». Η εφημερίδα που έκαμε σημαία της το «σκάνδαλο» του Βατοπεδίου για να τρωθεί το «ηθικό πλεονέκτημα» της κυβέρνησης Καραμανλή, σήμερα βάζει «φρένο» στο Βατοπέδι. Βάζει φρένο στο ξεμασκάρεμα της σκανδαλολογίας. Επικαλείται κυβερνητικούς αξιωματούχους που δεν βρίσκουν κάποιο νόημα στη σύσταση εξεταστικής Επιτροπής για το Βατοπέδι στην παρούσα φάση. Σε κάποια άλλη φάση δηλαδή θα υπάρχει νόημα.
Οι σκανδαλιάρηδες δημοσιογράφοι του κατεστημένου δεν έχουν τελικά συγκεντρώσει υλικό ικανό να στήσει εξεταστική επιτροπή για όλα όσα επικαλούνταν στη διάρκεια του τελευταίου έτους. Δε μπορούν να στήσουν εξεταστική, ούτε για το θεαθήναι!
Σε πρώτη φάση θα ζητήσουν λέει την επιστροφή στο Δημόσιο της ακίνητης περιουσίας και προς το παρόν αναζητείται ο φορέας που θα μπορούσε να συντονίσει αυτή την προσπάθεια…….
Φυσικά διαρρέουν ότι υπάρχουν στοιχεία για Ομόλογα και Siemens και μάλιστα για την περίοδο μετά το 2004 που δεν έχουν παραγραφεί τα «αδικήματα» αφού δεν έχει λήξει πενταετία. Πριν το 2004 να μη μας αφορά!!! Τα σκάνδαλα όμως και των Ομολόγων και της Siemens ξεκίνησαν πριν το 2004 και μάλιστα αυτή την περίοδο έπεσαν τα πολλά λεφτά στα ταμεία του Πασόκ. Φυσικά και μας ενδιαφέρει η περίοδος, μας ενδιαφέρουν τα μαύρα ταμεία και σίγουρα θα μας απασχολήσουν, όσο και αν θέλουν να θάψουν το παρελθόν οι ομάδες τεκμηρίωσης, οι μηχανισμοί του Μαξίμου και τα κατεστημένα!

(Αναδημοσίευση από το blog του Exastal)

Δεν υπάρχουν σχόλια: