30 Οκτ 2009

Έχει γίνει συζήτηση και για υποψηφιότητα από τα μεσαία στελέχη


Υπάρχουν πολλά μεσαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που δεν παύουν να συζητούν ότι θα ήταν εξαιρετική ιδέα να κατέβαζαν το δικό τους υποψήφιο για την προεδρεία του κόμματος (εάν "ξανάνοιγε" η υπόθεση των υποψηφιότήτων) και αυτό, όχι απλά ως μία πράξη συμβολισμού, ή ως ένα πείραμα καταγραφής της δυναμικής τους, αλλά ως μία πραγματικά ουσιαστική και ανταγωνιστική επιλογή. Όταν η κουβέντα περιστρέφεται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις πιθανών υποψηφίων, ένα από τα ονόματα που κυριαρχεί είναι εκείνο του κου. Κώστα Πάσχου.

Παλαιό στέλεχος του κόμματος και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, άνθρωπος με εξαιρετική ακαδημαϊκή μόρφωση που λίγοι άλλοι διαθέτουν, ξεχωριστή πολιτική παιδεία, σπάνιες κοινωνικές δεξιότητες και ένα λόγο τόσο καλλιεργημένο που θέλγει κάθε ακροατήριο, ο κος. Πάσχος όντως θα πληρούσε τα κριτήρια για μία τέτοια υποψηφιότητα. Το ζήτημα είναι ότι η ΝΔ δεν έχει αποκτήσει το επίπεδο ωριμότητας για να εμπιστευτεί τις τύχες της σε μία τόσο ποιοτική επιλογή.

Σημειώστε ότι ο κος. Πάσχος είναι ο άνδρας που διακρίνεται στη φωτογραφία να κάθεται ανάμεσα στους δύο επίσημους υποψηφίους για την προεδρεία, κκ. Μπακογιάννη και Σαμαρά, επισκιάζοντάς τους και τους δύο με τη λάμψη της προσωπικότητάς του. Σας τον παρουσιάζουμε και σε φωτογραφία-πορτραίτο για να διαπιστώσετε ότι συν τοις άλλοις, είναι και ομορφάντρας!

Σημείωση: Ως εναλλακτική περίπτωση, έχει συζητηθεί εκείνη του κου. Μπαρμπάκου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικό το χιούμορ σας ομολογουμένως!