30 Οκτ 2009

Εναντίον πέντε γυναικών τοποθέτησαν τη βόμβα οι ..."επαναστάτες"

Η βόμβα που προγραμμάτισαν οι τρομοκράτες να σκάσει στις τέσσερις τα ξημερώματα στην είσοδο της οικίας της κας. Γιαννάκου, δεν ήταν ένα χτύπημα κατά μίας πετυχημένης πολιτικού που έχει περάσει από πολλά κρίσιμα πόστα, κυβερνητικά και άλλα. Δε συμβόλιζε καν ένα χτύπημα κατά μίας εκπροσώπου του πολιτικού συστήματος κατά μία διασταλτική έννοια. Ήταν ένα χτύπημα κατά μίας γυναίκας, η οποία, έχει υποστεί φοβερή ταλαιπωρία με την υγεία της, παλεύοντας ενάντια στο θάνατο μέσα στη μονάδα εντατικής θεραπείας για αρκετό διάστημα και μένοντας τελικά με μία μεγάλη αναπηρία. Σημειωτέον, ότι στην πολυκατοικία κατοικούν μαζί με την κα. Γιαννάκου, η μικρή της κόρη, η ενενηντάχρονη μητέρα της, η αδελφή της και μία οικιακή βοηθός.

Μπορεί η γυναίκα αυτή να τιμά με το ψυχικό της σθένος και την αξιοπρεπή στάση της την πολιτική της διαδρομή, την εκτίμηση και το σεβασμό που τρέφει στο πρόσωπό της κάθε σοβαρός άνθρωπος, την λακωνική της καταγωγή και να διατείνεται ότι είναι αναμενόμενο για ένα πολιτικό πρόσωπο να αντιμετωπίσει ακόμη και τέτοιου είδους καταστάσεις, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτά τα καθίκια που θέλουν να παρουσιάζονται τάχα ως αντιεξουσιαστές ιδεολόγοι, έβαλαν μία βόμβα στο σπίτι πέντε γυναικών, εκ των οποίων η μία είναι ανάπηρη, ή άλλη γηραιά και η τρίτη έφηβη.

Γνωρίζετε καλά ότι σε αυτό το blog δεν έχει συμβεί ποτέ να παρεκτραπούμε καταφεύγοντας σε οποιασδήποτε μορφής ύβρεις ή χαρακτηρισμούς, αλλά πιστεύουμε πως έχει φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο με αυτούς τους ... "επαναστάτες" του κώλου, τους οποίους, αντί να λιώσει καταγής σαν τα σκουλήκια το σιδερένιο γάντι του νόμου, κάθονται και τους χαϊδεύουν πολιτικά με τον τρόπο τους ο κάθε επικίνδυνος Χρυσοχοϊδης και ο κάθε ασήμαντος Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: