30 Οκτ 2009

Επιτέλους ησυχάσαμε! Επιβεβαιώθηκε ότι δεν μας αφήνει ο Πάκης

Μιλώντας για τον τέως υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης, Αποκέντρωσης, Δημόσιας Τάξης, Τύπου (και σταματάμε εδώ) κο. Παυλόπουλο, σπεύδουμε να σας καθησυχάσουμε γύρω από το ενδεχόμενο της αποχώρησής του. Ο προσφιλής σε όλους Πάκης, ο οποίος επέμενε μαζί με τον υπουργικό του τίτλο-σιδηρόδρομο να προσθέτουμε πάντα και την ιδιότητα "καθηγητής", δεν πάει πουθενά, εδώ θα μείνει -κι αυτό είναι οριστικό.

Σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, έσπευσε να διευκρινίσει ότι ο "πρόεδρος είναι εδώ". Αυτό, όχι για να αναπτερώσει το ηθικό του κου. Καραμανλή ή της κομματικής βάσης, αλλά για να μας πληροφορήσει εμμέσως ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί, όπως είχε κάποτε δεσμευτεί. Για δύο συνεχόμενες φορές μάλιστα.

Βέβαια, θα διερωτηθείτε τι πρόκειται να συμβεί σε περίπτωση που στις προσεχείς συνεδριάσεις των οργάνων του κόμματος, κάποιο μέλος, ή κάποιες ομάδες μελών βαλθούν να ζητήσουν το λόγο από τον κο. Παυλόπουλο όχι μόνο για το γεγονός ότι δέχθηκε να πάρει πάνω του τα μισά υπουργικά χαρτοφυλάκια και μη διαισθανόμενος την ανεπάρκειά του, τα έκανε μαντάρα σε όλα, εκθέτοντας έτσι ανεπανόρθωτα κυβέρνηση και κόμμα, αλλά κυρίως, διότι δεν έκανε τίποτα άλλο επί έξι χρόνια, από το να διαβεβαιώνει τον κο. Καραμανλή ότι τα πάντα έβαιναν καλώς, αποκοιμίζοντάς τον πολιτικά.

Φυσικά, ο κος. Παυλόπουλος είναι σίγουρος πως δεν πρόκειται να φάει ποτέ τέτοιο κράξιμο. Γνωρίζει ότι οι περισσότεροι Νεοδημοκράτες όλο μαγκιές και κοκορέματα είναι, αλλά στην κρίσιμη ώρα, το ρίχνουν στις χαιρετούρες και στις δημόσιες σχέσεις.

Κοινώς, ο Πάκης τα βρίσκει και τα κάνει...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ωχ... Οϊμέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!