11 Δεκ 2009

Επικίνδυνη η θεωρία περί χρισμάτων που διαδίδουν τα γνωστά "χόμπιτ"

Να επιστρέψουμε λίγο στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και στα λεγόμενα κομματικά χρίσματα, για να σας πληροφορήσουμε για μία απίστευτη θεωρία που έχει κατασκευαστεί το τελευταίο διάστημα και κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα. Τι αναφέρει η θεωρία; Ότι οι Νεοδημοκράτες δήμαρχοι που υποστήριξαν την κα. Ντόρα Μπακογιάννη στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές, δεν αντιλήφθηκαν προς τα πού κινείτο το «ρεύμα» και γι’ αυτό το λόγο, βρίσκονται σε πλήρη αναντιστοιχία με τη βούληση της λαϊκής βάσης και επομένως, είναι αβέβαιο εάν όχι αμφίβολο ότι θα τους δοθεί χρίσμα από τη Ρηγίλλης.

Ποιοι έχουν κατασκευάσει αυτή τη θεωρία;
Βεβαιώνουμε πως όχι εμείς στο Poleatics.
Εικάζουμε πως όχι οι ίδιοι οι δήμαρχοι.
Ελπίζουμε και πιστεύουμε πως όχι ο κος. Σαμαράς και οι άμεσοι συνεργάτες του.
Υποψιαζόμαστε πως ναι, σε ότι αφορά τα περίεργα πολιτικά «χόμπιτ», που έχουν μαζευτεί στο δεύτερο κύκλο προσκολλημένων και περιφερομένων στη Ρηγίλλης αυτό τον καιρό.

Επί της ουσίας όμως, εύλογα μπορούμε να διερωτηθούμε:
Τι λέτε ωρέ κλεφτόπουλα;
Τι σχέση έχει η εκλογή ενός δημάρχου από το ευρύτερο εκλεκτορικό σώμα της πόλης του, με την επιλογή του να υποστηρίξει στο κόμμα του έναν προεδρικό υποψήφιο άλλο από εκείνον που ψήφισε ένα τμήμα μόνο της κομματικής βάσης ψηφοφόρων που είναι εγγεγραμμένοι στους καταλόγους του δήμου;
Τι σχέση έχει η δημοτική κάλπη, με την κομματική κάλπη;
Τι σχέση έχει η δημοτική-αυτοδιοικητική ατζέντα, με την εσωκομματική ατζέντα;
Που ακούστηκε σε μία παντελώς άσχετη με τη δημοτική-αυτοδιοικητική διαχείριση διαδικασία, ο εκλεγμένος δήμαρχος να αγωνιά μήπως εκδηλώσει προτίμηση προς ένα πρόσωπο, με το οποίο πιθανώς δε συμφωνούν οι άνθρωποι οι οποίοι ενδεχομένως τον είχαν ψηφίσει;

Το αστείο είναι, ότι παρόμοια θεωρία έχει κατασκευαστεί και κυκλοφορεί ακόμη και για τους βουλευτές, με πρώτους φυσικά, εκείνους της Β’ Αθήνας.

Πάτε καλά, ή να σας κοιτάξει κανένας γιατρός; Για συμμαζευτείτε λίγο, διότι κάνετε κακό στον πρόεδρο, στο κόμμα, στην ψυχική ενότητα της κομματικής βάσης στους δημάρχους και στην προοπτική μίας σωστής και αποτελεσματικής παρουσίας της ΝΔ στις εκλογές του χρόνου τον Οκτώβριο.

Πάντως, καλό θα ήταν πριν ξεφύγει εντελώς η κατάσταση, κάποιος να μαζέψει αυτά τα «χόμπιτ», βουτώντας τα από το αυτί.

1 σχόλιο:

Γιώργος Π είπε...

Γιατί ασχολείστε ποιος πήγε σε ποια θέση, τι είπε ποιός κλπ;;
Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι και άμα βρωμάει το κεφάλι....