8 Δεκ 2009

Όχι τίποτα άλλο,αλλά «ξεψάρωσαν» έως και οι άνθρωποι του Φασούλα!

Με αυτά και με άλλα, έχουν «ξεψαρώσει» και οι συνεργάτες του (εντελώς ανύπαρκτου) Δημάρχου Πειραιά κου. Παναγιώτη Φασούλα και διατείνονται πως, λαμβάνοντας υπ’ όψιν ως δεδομένα ότι α.- το μέτωπο μεταξύ των κκ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και Πέτρου Μαντούβαλου πρόκειται να βαθύνει και άλλο μετά την τελευταία σύγκρουση που είχαν οι δυο τους ως προς την εκλογή προέδρου στη Νέα Δημοκρατία και β.- δεν υπάρχει η παραμικρή επένδυση εκ μέρους της ΝΔ σε νέο πολιτικό προσωπικό στο μεγάλο λιμάνι της χώρας, η «Αράχνη» πρόκειται να επιτύχει μία εύκολη επανεκλογή.

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν μάλιστα, ότι όσο και αν χτυπιούνται οι κάτοικοι της πόλης ότι είναι ανεπαρκής στην εκτέλεση των καθηκόντων του ο κος. Φασούλας το ΠαΣοΚ θα τον στηρίξει και πάλι. Γιατί; Διότι, αν το κόμμα επιλέξει άλλο υποψήφιο και αυτός ηττηθεί, τότε η ήττα θα χρεωθεί εξ ολοκλήρου στο ΠαΣοΚ, ενώ, αν χάσει ο κος. Φασούλας, τότε την ήττα θα την χρεωθεί εξ ολοκλήρου ο ίδιος.

Πάντως, με μία ΝΔ κατακερματισμένη ανάμεσα στις έριδες όλων των παλιών της στελεχών, μάλλον ο κος. Φασούλας και το ΠαΣοΚ «παίζουν» εκ του ασφαλούς. Προς το παρόν τουλάχιστον…

Δεν υπάρχουν σχόλια: