8 Δεκ 2009

Οι ... ακροδεξιοί και όχι οι ακροαριστεροί του φταίνε του Χρυσοχοϊδη!!!

Επιστρέφουμε στον … «οικογενειακό» καυγά μεταξύ των κκ. Μιχάλη Τσίπρα και Αλέξη Χρυσοχοϊδη (ή το αντίστροφο αν προτιμάτε) για να παρατηρήσουμε ότι η κατάληξή του, ήταν μία απίστευτη δήλωση πολιτικών φρονημάτων στην οποία προέβη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Σύμφωνα με αυτή, «εχθροί του είναι μόνο οι ακροδεξιοί, οι ρατσιστές και οι τρομοκράτες».

Μάλιστα... Ουδεμία αντίρρηση από την πλευρά μας, πλην ίσως μίας πολύ βασικής απορίας. Για ποιο λόγο οι τρομοκράτες είναι εχθροί του κου. Χρυσοχοϊδη το καταλαβαίνουμε. Προφανώς, διότι προκαλούν κοινωνική ανασφάλεια, πολιτική αστάθεια και διεθνή διασυρμό της χώρας. Να αποδεχτούμε επίσης ότι του φταίνε οι ακροδεξιοί και οι ρατσιστές, αλλά κυρίως ως ιδεολογικοί του αντίπαλοί, καθώς οι δύο προαναφερόμενες ομάδες, πρακτικά δεν καλλιεργούν εκτεταμένες σκηνές ολέθρου στην Αθήνα και αλλού, αλλά στοχεύουν με τις επιθέσεις τους κατά ατόμων ή ομάδων του αντεξουσιαστικού χώρου και μετανάστες – κάτι που είναι καταδικαστέο από το blog μας για να μην παρεξηγούμαστε.

Αλήθεια όμως, ο κος. Χρυσοχοϊδης, ανάμεσα σε εκείνους που αποκαλεί εχθρούς του, γιατί δεν συγκαταλέγει και τους ακροαριστερούς; Και το ρωτάμε αυτό, διότι είναι αποδεδειγμένο, ότι από τις δικές τους τάξεις προέρχονται όχι μονάχα οι γνωστές ομάδες των Εξαρχείων, που είναι άμεσα υπεύθυνες για τους βανδαλισμούς στην Αθήνα και αλλού, αλλά σύμφωνα με ισχυρότατες ενδείξεις, αν όχι αποδείξεις και οι τρομοκράτες που καταφέρνουν πλήγματα κατά της ακεραιότητας του κρατικού μηχανισμού, συμπεριλαμβανόμενων των φονικών επιθέσεων κατά αστυνομικών και ειδικών φρουρών.
Η παραζάλη της πολιτικής επιπολαιότητας και αβελτηρίας του κου. Χρυσοχοϊδη δεν αποτελούν δικαιολογίες για δηλώσεις όπως αυτή που παρουσιάσαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: