1 Δεκ 2009

Παράθεση μίας σειράς γεγονότων, σκέτων, χωρίς κανένα σχόλιο δικό μας


Θα σας παραθέσουμε μία σειρά γεγονότων. Αληθινών. Αδιαμφισβήτητων. Όποιος βρει έναν «κόκκο» ανακρίβειας να μας το πει. Δεν κάνουμε κανένα απολύτως σχόλιο. Αποποιούμαστε το δικαίωμά μας να σχολιάσουμε. Μόνο μία σειρά γεγονότων. Τίποτα άλλο. Πάμε…

- To Veto είναι η κυριακάτικη εφημερίδα του κου. Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

- Το Veto, στην κορύφωση της προεκλογικής φάσης για ανάδειξη προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, στις 15/11, δημοσίευσε στο ένθετο περιοδικό του Vetomag, ένα δημοσίευμα για την κα. Ντόρα Μπακογιάννη, το οποίο βλέπετε στη φωτογραφία. Αν δεν το θυμάστε, ως προς το περιεχόμενό του, κάνετε κλικ πάνω του, ανοίξτε το και διαβάστε το προσεκτικά. Δεν το χαρακτηρίζουμε. Απλά, σπανίως δημοσιεύεται τέτοιο κείμενο για γυναίκα -έστω πολιτικό. Δεν αποτελεί κρίση αυτό. Γεγονός είναι.

- Η κα. Μπακογιάννη προέβη στην ακόλουθη δήλωση την επόμενη μέρα:
«Στην πολιτική μου πορεία έχω υποστεί κάθε είδους επιθέσεις. Σήμερα όμως η χυδαιότητα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.
Προφανώς μη βρίσκοντας πολιτικά επιχειρήματα, επιτίθενται άνανδρα στη γυναικεία μου υπόσταση, στην προσωπική μου ζωή, στη σχέση μου με τα παιδιά μου.
Η επίθεση αυτή δεν στρέφεται μόνο ενάντια σε μένα. Προσβάλει κάθε γυναίκα, κάθε μητέρα, κάθε εργαζόμενη.
Γι' αυτό προσφεύγω στη Δικαιοσύνη και στην ΕΣΗΕΑ προκειμένου να προστατεύσω την οικογένειά μου. Θέλω να ξέρουν όμως ότι δεν με φοβίζουν.Πρέπει να ντρέπονται οι αυτουργοί αυτών των επιθέσεων, φυσικοί και ηθικοί, αλλά και όσοι επιχαίρουν με αυτές.Καλώ όλες τις νέες και τους νέους, όλες τις γυναίκες, όλους τους υγιώς σκεπτόμενους πολίτες να καταδικάσουν αυτές τις αθλιότητες. Τους καλώ με τη συμμετοχή τους να δώσουν μια ηχηρή απάντηση. Δεν είναι αυτή η Ελλάδα που μας αξίζει».

- Τις μέρες που ακολούθησαν, η κα. Μπακογιάννη προσέφυγε στην ΕΣΗΕΑ, υπέβαλλε αγωγή κατά του κου. Τριανταφυλλόπουλου και των άλλων εκδοτών και κάλεσε τον κο. Σαμαρά να «καταδικάσει αυτές τις αθλιότητες».

- Προχθές Κυριακή, ο κος. Σαμαράς κέρδισε τις εσωκομματικές εκλογές με σαρωτική διαφορά και η κα. Μπακογιάννη του αναγνώρισε τη νίκη πριν την άθροιση των πρώτων επίσημων αποτελεσμάτων.

- Σήμερα, Τρίτη, στις 12.00 το μεσημέρι, ο κος. Σαμαράς θα δεχτεί την ηττημένη των εκλογών, στο πρώτο προγραμματισμένο τους ραντεβού.

- Ενδιάμεσα, χθες, βράδυ Δευτέρας, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ο κος. Σαμαράς επέλεξε να παραχωρήσει την πρώτη του συνέντευξη ως νεοεκλεγείς πρόεδρος, στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» του κου. Τριανταφυλλόπουλου.

Αυτά. Χωρίς σχόλια. Χωρίς καν να bold-άρουμε οτιδήποτε. Καλό ύπνο φίλες/οι. Τα λέμε και αύριο, Θεού θέλοντος.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει η παραδοσιακή αρχοντιά. Και υπάρχει η "αρχοντιά" που δηλώνει το όνομά της για να γητευθούν οι άκριτοι. Ο Σαμαράς είναι "άρχοντας". Τις "αρχοντιές" του αρχίζουμε τώρα να τις γευόμαστε.

Μποτίλια στο πέλαγος είπε...

Αξιότιμοι κύριοι:
Παρακολουθώ προσφάτως την σελίδαν σας. Δεν τυγχάνω δεξιός.
Διαπιστώνω όμως ότι αποτελείτε όασιν ειλικρινείας, ευγενείας και ήθους εις το διαδίκτυον. Καθόσον αι αρχαί οφείλουμε να μην αποτολούν μονομερώς ίδιον της όποιας παρατάξεως, αλλά να διέπουν πάντες τους Έλληνας.

POLEATICS (προφέρεται "πολίτικς") είπε...

Τα λόγια σας μας τιμούν, μας συγκινούν και σας ευχαριστούμε.

ΜΙΝΤΙΑΚΙΑΣ είπε...

ΦΙΛΕ CLARK KENT ΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ "ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ" Ο MEDIAKIAS ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ (ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ).ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ POLEATICS... MEDIAKIAS "26" (ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ 26 ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙ ΕΝΑΣ.)