27 Νοε 2009

Ένας τέως βουλευτής ΠαΣοΚ τοποθετείται για την προεδρία της ΝΔ

Του ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Την γνωστή ρήση "όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι αργεί να ξημερώσει" σπεύδουν, στην περίπτωση της Νέας Δημοκρατίας, να εκμεταλλευτούν και κάποιοι "κοκκόροι" που ως φευγάτοι εδώ και χρόνια από το "κοτέτσι" έχουν μεταβληθεί σε ... αλεπούδες έτοιμες να κατασπαράξουν ότι βρουν.
Επισήμανα χθες μια σπουδή του Ανδρέα Ανδριανόπουλου για την ενότητα της Ν. Δ. Δεν βρίσκω τίποτα πιο φυσικό από το να κόπτεται υπέρ της υποψηφιότητας της "πολιτικής του αδελφής" Ντόρας Μπακογιάννη. Μόνον που, πριν προβεί σε αυτήν την αναμενόμενη, λίγο ως πολύ, παρέμβαση του ο κ. Ανδριανόπουλος "πέρασε μια βόλτα από το ΠΑΣΟΚ" του οποίου υπήρξε βουλευτής ακόμη και ως "πολιτικό παιδί" του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Τι είναι λοιπόν πιο λογικό; Να ακούσει η βάση της Ν. Δ. έναν τέως βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και με βάση τον δικό του... πόθο- αν και όχι ευσεβή- να εκλέξει τον επόμενο αρχηγό του κόμματος. Ή να υποψιαστεί ότι αυτός που έχει, επισήμως, υπηρετήσει το σύστημα ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν μπορεί να θέλει το καλό της Νέας Δημοκρατίας; Τα συμπεράσματα δικά σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: