27 Νοε 2009

Έσονται εις σάρκαν μία, Σαμαράς και Βορίδης, σύμφωνα με το Mediakia

O φίλος Mediakias, με τον οποίο διαφωνούμε ως προς τα εκλογικά της Νέας Δημοκρατίας, αλλά είναι σίγουρο πως τον εκτιμούμε και τον στηρίζουμε συναδελφικά, δημοσιεύει την πληροφορία ότι "κυοφορείται" ένα πολιτικό ειδύλλιο μεταξύ του στρατοπέδου του κου. Αντώνη Σαμαρά και του βουλευτή του ΛΑΟΣ κος. Μαυρουδή (λέγε με Μάκη καλύτερα για να καταλαβαινόμαστε) Βορίδη. Γράφει συγκεκριμένα ο Mediakias στην ανάρτησή του (κάνετε κλικ εδώ, για να μπείτε να τη διαβάσετε στη σελίδα αν θέλετε):
"Το τελευταίο διάστημα οι "μετοχές" στο πολιτικό χρηματιστήριο του Μάκη Βορίδη είναι πολύ ανεβασμένες. Ο ίδιος τηρεί φειδωλή στάση και δεν ανοίγεται. Κάποιοι στο στρατηγείο του Μεσσήνιου πολιτικού υποστηρίζουν ότι ο Βορίδης περιμένει τα αποτελέσματα της Κυριακής για να απαντήσει. Όταν μιλούν στον βουλευτή για αυτές τις φήμες, μας λένε ότι απαντάει μ' ένα πλατύ χαμόγελο (σαν αυτό της Τζοκόντα). Ο χρόνος θα δείξει ποια θα είναι η απόφαση και η κίνησή του. Πάντως όταν ο Σαμαράς μιλάει για "αμφίπλευρη διεύρυνση" το εννοεί (θυμηθείτε το παράδειγμα της ΠΟΛΑΝ). Από τα δεξιά της ΝΔ βρήκε στόχο. Να δούμε ποιον θα επιλέξει από τα αριστερά (βλέπε ΠΑΣΟΚ)."

Είναι παραπάνω από πιθανό να ισχύει η πληροφορία του Mediakia.
Ως παλιός πρόεδρος της Νεολαίας της ΕΠΕΝ, πρόεδρος στη συνέχεια του εθνικιστικού ρατσιστικού Ελληνικού Μετώπου και βουλευτής του ΛΑΟΣ τώρα, σίγουρα θα έχει να βρει κοινούς τόπους ιδεολογικών αναζητήσεων και συγκλίσεων, με αρκετά από τα πολιτικά στελέχη που έχουν συναθροιστεί στις τάξεις των υποστηρικτών του κου. Σαμαρά.
Επιπλέον, αν λάβουμε υπ' όψιν ότι πολλοί από αυτά τα στελέχη, προέρχονται από τους παλιούς "Κενταύρους" και εφαρμόζουν και σήμερα ακόμη λογικές picketting σε όποιους/ες πηγαίνουν ενάντια στην προτίμησή τους για την προεδρία της ΝΔ, είμαστε σίγουροι πως ταιριάζουν ακόμη περισσότερο με τον κο. Βορίδη. Αδιάψευστο στοιχείο γι' αυτό, η φωτογραφία αυτή που απεικονίζει το μαχητικό νεολαίο Μάκη (ο ψηλός, το ομορφόπαιδο, με το μαύρο δερμάτινο μπουφάν και το μαύρο δερμάτινο μποτάκι) να μεταβαίνει σε μία συνάντηση με πολιτικούς του αντιπάλους, κραδαίνοντας στα χέρια του ένα εργαλείο πολιτικού πολιτισμού και δημοκρατικού διαλόγου.
Τέλος, μην ξεχνάμε ότι οι κκ. Σαμαράς και Βορίδης, συνδέονται και με κάτι πολύ πιο βαρυσήμαντο, από όλα τα προηγούμενα: ανήκουν και οι δυο τους σε εκείνη την τάξη των εκλεκτών γόνων της αριστοκρατίας που πέρασαν από τα θρανία του Κολλεγίου Αθηνών.

Με το καλό στις (πολιτικές) χαρές σας λοιπόν παιδιά!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπρρρρρ!!! Πού να δεις εμένα τι μηνυματα μου στέλνουν Νεοναζί υπέρ του Σαμαρά! Έχει μεγάλη... πέραση στους Χρυσαυγίτες ο Μεσσήνιος... Αν -ο μη γένοιτο- εκλεγεί, μ' αυτούς θα μείνει... Και θα μας διδάξει την "τέχνη" πώς κάνεις τη ΝΔ ΠΟΛΑ...