27 Νοε 2009

Μία οφειλόμενη απάντηση στον πομπώδη, στομφώδη Μιχαλολιάκο

Όσο και αν είναι πολλές φορές εξοργιστικά τα παράθυρα, δεν παύουν ποτέ να είναι αποκαλυπτικά. Ένα από τα λίγα «ευτυχήματα» της τηλεόρασης είναι, ότι κανείς δεν μπορεί να διατηρήσει επί μακρόν το προσωπείο του. Οι μάσκες –οποιασδήποτε κατηγορίας- πέφτουν. Το ίδιο συνέβη και με τον κο. Βασίλη Μιχαλολιάκο, διαπρύσιο σήμερα αλλά και στομφώδη και πομπώδη «ιερo»-κήρυκα του κου. Αντώνη Σαμαρά.
Τέτοιου είδους υποστηρικτές, ασφαλώς δεν θα τύγχαναν -θέλουμε να πιστεύουμε- της έγκρισης του προαναφερόμενου υποψηφίου για την αρχηγία. Άλλωστε, ούτε αναγνωρίζουν, ούτε τιμούν, ούτε σέβονται τις υποθήκες του εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή ο οποίος ευαγγελίστηκε και επέτυχε τη διεύρυνση του κόμματος, αποκτώντας έτσι αξιολογότατα στελέχη.
Ωστόσο, ο κος. «ιερo»-κήρυκας, στην εκπομπή του κου. Γιάννη Πρετεντέρη «Ανατροπή», την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, είπε επί λέξει: «Το 1981, ότι περίσσευε από το Κέντρο, το πήραμε στη ΝΔ και συρρικνώθηκε»…
Συνεπώς, κε. Βασίλη Μιχαλολιάκο, οφείλετε απάντηση αρχών και ιστορικής αλήθειας, για την δήλωσή σας αυτή. Οφείλετε και μια πρόσθετη απάντηση στον υποψήφιο που στηρίζετε, τον οποίο εκθέτετε ανεπανόρθωτα, πράγμα που δεν δικαιούσθε. Ταυτοχρόνως όμως οφείλετε και ένα μεγάλο συγνώμη σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα, που έδωσε αγώνα γα να στηρίξει και να επιβάλλει την ΝΔ, αλλά και να εκλέξει και εσάς τον ίδιο. Εάν δεν απατόμεθα δε, ο πολιτικός που εστράφη προς τον Μεσαίο Χώρο, είναι εκείνος που σας έκανε και υφυπουργό. Είναι ο πρόεδρος της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργός κος. Κώστας Καραμανλής. Εκτός και αν πράγματι ισχύει αυτό που μας μετέφεραν από την πρώτη προεκλογική συγκέντρωση των πυρήνων σας, ότι εκστομίσατε πως «εγώ δε χρωστώ τίποτα στον Καραμανλή, εκείνος μου χρωστάει», αφήνοντας άπαντες σοκαρισμένους κι εμβρόντητους.
Εάν λοιπόν θέλετε να αναλύσουμε τα αίτια συρρίκνωσης, τότε θα σας πούμε «από την Βουλγαρία… με αγάπη». Αλλά και αν ακόμη έχετε «το καλύτερο σαπούνι…», για να νίψετε το ανόμημά σας, σας παρακαλούμε αλλά και σας προκαλούμε για την απάντησή σας.
Οι Νεοδημοκράτισσες και οι Νεοδημοκράτες την απαιτούν.

Υ.Γ.: Ελπίζουμε, ο βουλευτής Πειραιά, να μην έχει διαγράψει από την μνήμη του τις βαριές εκφράσεις που εκστόμισε το 1993 προς το πρόσωπο, που σήμερα περιβάλλει με την υποστήριξή του. Διότι δυστυχώς γι’ αυτόν, έχουν μείνει επακριβώς καταγεγραμμένες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: