14 Σεπ 2009

Τα καταφέρνουν και μόνοι τους Γιώργος-Λοβέρδος


Συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε η παρακάτω ανάρτηση, να πούμε βέβαια ότι δεν είναι τόσο κατεπείγουσα η άφιξη από τις ΗΠΑ, μη κοινοβουλευτικών κυβερνητικών στελεχών σαν τον κο. Ρόντο, αφού, τόσο ο κος. Παπανδρέου, όσο και ο τομεάρχης εξωτερικής πολιτικής του ΠαΣοΚ κος. Λοβέρδος, έχουν καταστήσει σαφείς τις προθέσεις και τις διαθέσεις τους για τους χειρισμούς γύρω από τα εθνικά μας θέματα.

Ο κος. Παπανδρέου, έχει ήδη υπονομεύει την ελληνορωσσική συνεργασία για τον αγωγό φυσικού αερίου Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης, περιγράφοντας τη σχετική συμφωνία ως ετεροβαρή σε βάρος της χώρας μας.

Ο κος. Λοβέρδος έχει πει πρόσφατα πως το ΠαΣοΚ θα περιορίσει την ελληνοσκοπιανή διαφωνία μόνο στο ζήτημα της ονομασίας, δηλαδή, αν δεν καταλάβατε, έχει εκχωρήσει ήδη τα ζητήματα γλώσσας και εθνικής ταυτότητας. Παλαιότερα, είχε πει σε συνέντευξή του ότι το κόμμα του θα επέτρεπε την είσοδο στην Ελλάδα εκείνων που είχαν δράσει κατά τον Εμφύλιο για την απόσχιση του ελληνικού τμήματος της Μακεδονίας και θα τους αναγνώριζε το δικαίωμα να διεκδικήσουν περιουσίες.

Συμπέρασμα; Ακόμη και να μη φτάσουν οι διάφοροι Ρόντοι στην Ελλάδα, οι εδώ εκπρόσωποι του θείου Σαμ λειτουργούν και μόνοι τους μία χαρά.

Ερώτηση: Σε αυτή την τόσο κρίσιμη φάση, θα λειτουργήσουν τα εθνικά αντανακλαστικά του πολίτη;

Δεν υπάρχουν σχόλια: