3 Σεπ 2009

Θεά, κουκλίτσα θα γίνει το ΛΑΟΣ

Μετά τις φοβερές μεταγραφές των κκ. Γαρουφαλιά και Κωνσταντάρα στο ΛΑΟΣ, που είναι σίγουρα αναλόγου επιπέδου με τις μεταγραφές των Κακά και Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ, ο κος. Καρατζαφέρης, είναι έτοιμος να κάνει μία νέα κίνηση η οποία, αν τελεσφορήσει, θα τραντάξει συθέμελα ολόκληρο το πολιτικό σύστημα του τόπου και όχι μόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του http://www.parapolitika.gr/ ο κος. Καρατζαφέρης διαπραγματεύεται την κάθοδο με τα ψηφοδέλτια του κόμματός του, του γνωστού καλλιτεχνικού manager και image maker κου. Ηλία Ψινάκη.

Κατ’ αρχήν, ο κος. Ψινάκης ταιριάζει γάντι με το ΛΑΟΣ, γιατί δεν κωλώνει και τα χώνει, για να κάνουμε και μία ρίμα, αφού τόσο τις λατρεύει ο κος. Καρατζαφέρης.

Έτσι, το κόμμα των κηνσόρων της ηθικής και του πατριωτισμού, θα αποκτήσει και άλλον έναν ατακαδόρο μαχητή των τηλεπαραθύρων, αναλόγου δυναμικότητας με τους κκ. Γεωργιάδη, Βελόπουλο, Ροντούλη κ.α. Η μικρή διαφορά θα έγκειται στο ότι ο κος. Γεωργιάδης για παράδειγμα, θα κατακεραυνώνει τους συνομιλητές του ως ριψάσπιδες, αρνησιπάτριδες, δοσίλογους, μίσθαρνους κ.ο.κ., ενώ ο κος. Ψινάκης θα καθαρίζει το πολύ με ένα «άντε τράβα από ‘κει πέρα μωρή».

Για να πάρετε μία σωστή γεύση από το τι ενδεχομένως θα ακολουθήσει εάν και εφόσον ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή, μπορείτε να δείτε αυτό το χαρακτηριστικό βιντεάκι http://www.youtube.com/watch?v=-1RA-UOhz3s στο youtube.

Στην περίπτωση που το χριστεπώνυμο πλήθος των ευσεβών που απαρτίζει τη λαϊκή βάση του ΛΑΟΣ σοκαριστεί από την αθυροστομία και στη σκαμπρόζικη στάση του κου. Ψινάκη απέναντι σε όλους και σε όλα, ακούγεται ότι ο κος. Καρατζαφέρης έχει έτοιμη τη λύση που θα εξισορροπήσει τα πράγματα, φέρνοντας στο κόμμα του τη γνωστή ιεροκήρυκα των talk shows κα. Ελένη Λουκά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: