3 Σεπ 2009

Να βγουν μπροστά τα στελέχη

Δοθέντος ότι οι υποψήφιοι βουλευτές έχουν περιορισμένες δυνατότητες παρουσίας τους στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης και ότι ούτως ή άλλως, θα έχουν να τρέχουν στις περιφέρειές τους για την περιπέτεια της σταυροδοσίας, είναι επιτακτική η ανάγκη να επιστρατευτούν από τη Νέα Δημοκρατία εξωκοινοβουλευτικά στελέχη με στρωμμένο πολιτικό λόγο και πιστοποιημένη επικοινωνιακή πείρα, ούτως ώστε να δώσουν τη μάχη των media.

Το πείραμα αυτό έχει δοκιμαστεί και πετύχει το 2007, με τις εμφανίσεις του τότε γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της ΝΔ κου. Καραχάλιου σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Αν και οι απόψεις διϊστανται για το πόσο καλό έκανε στον εαυτό του τότε ο κος. Καραχάλιος με αυτές τις εμφανίσεις, γεγονός είναι ότι έδωσε μάχες για το κόμμα του, κάποιες από τις οποίες μάλιστα κέρδισε.

Ας παύσουν αυτή την κρίσιμη ώρα οι μεμψιμοιρίες των εμπαθειών και οι μικρότητες των αποκλεισμών και ας καλέσουν ξανά οι ταγοί της ΝΔ στην πρώτη γραμμή του αγώνα όλους όσους ξέρουν πράγματι να δίνουν μάχες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: