3 Σεπ 2009

Ο Έλληνας ζυγό δεν υπομένει

Από νωρίς το πρωί γίνεται στα κανάλια το έλα να δεις, με πασοκοκυράτσες και πασοκορεμάλια που αστράφτει στο μάτι τους η τρέλα της εξουσιομανίας και πηγάζει από το στόμα τους η αλαζονία ενός καθεστώτος που ποτέ δεν πέθανε, αλλά μεθόδευε την επιστροφή του. Δίπλα τους και μαζί τους, οι γνωστοί δημοσιογράφοι, οι οποίοι, προεξάρχοντος του κου. Τράγκα (που αποφάσισε να ξανακυκλοφορήσει εκτάκτως τη "Χώρα", για να πει ... "αλήθειες στη νεοδημοκρατική βάση"), βυσσοδομούν κατά της ΝΔ και κυρίως, κατά του κου. Καραμανλή προσωπικά, διότι αυτός είναι ο στόχος τους.

Όλος αυτός ο συρφετός, θεωρεί τα πράγματα πολύ εύκολα και σχεδόν δεδομένα, για αυτούς. Φυσιολογικό. Μην πιστεύοντας οι περισσότεροι από αυτούς στην έννοια του έθνους, ουδέποτε έχουν μελετήσει την ιστορία του λαού μας και ουδέποτε έχουν αναλύσει τα χαρακτηριστικά του, ένα από τα οποία είναι η αυθόρμητη αντίδραση σε οποιαδήποτε προσπάθεια επιβολής ελέγχου και χειραγώγησης.

Οι τριάντα μέρες είναι πολλές και προβλέπονται ενδιαφέρουσες, κυρίως σε ότι αφορά τη διαμόρφωση υπόγειων τάσεων και ρευμάτων στο εκλογικό σώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: