4 Φεβ 2010

Τσίγκινα σωβρακάκια όλοι στη Βαλαωρίτου. Κάποιος νιώθει πολύ horny!

Καλά θα κάνουν όλοι όσοι και όλες όσες συναγελάζονται στα πολιτικοδημοσιογραφικά στέκια του πεζοδρόμου της Βαλαωρίτου, να αρχίσουν να χρησιμοποιούν τσίγκινα σωβρακάκια μέσα από φούστες, φουστάνια, παντελόνια. Τελευταία, κάποιος ανάμεσά τους νιώθει πολύ, μα πάρα πολύ … horny. Δεν εξηγείται αλλιώς, το γεγονός ότι παραφυλάει καθημερινά στο δέκτη της τηλεόρασής του για να πάρει μάτι μέσα και κάτω από το ντεκολτέ της κας. Όλγας Τρέμη, διότι αυτό τον ... ανεβάζει όπως περιγράφει και ο ίδιος στο blog του (εδώ και εδώ και επίσης, εδώ και εδώ). Και να φανταστείτε, ότι πριν κάμποσο καιρό, διακωμωδούσε την τηλεπαρουσιάστρια του Mega, για τις αισθητικές-διορθωτικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό της, στις οποίες προέβη, γράφοντας "Τι έγινε ρε παιδιά με την Τρέμη; Πάθαμε πλάκα. Καθαρίζαμε την τηλεόραση γιατί είχαμε την εντύπωση ότι δεν βλέπαμε καλά. Δέκα χρόνια νεότερη δείχνει σήμερα η Τρέμη. Τρομερό σιδέρωμα. Σαν εφημερίδα έγινε! Εκτός από το... σίδερο έπεσε και μια μικρή πλαστική στη μύτη!" και "Πρετεντεράκο σου πάει πολύ η Τρέμη. Μετά το... σιδέρωμα ταιριάζεται γάντι! Φαίνεσαι 40 χρόνια μεγαλύτερος."
Βέβαια, τις έσβησε αυτές τις αναρτήσεις από το blog του ο Mr. Ηorny, αλλά έμειναν οι αναδημοσιεύσεις σε άλλα blogs (εδώ και εδώ).
Όχι μόνο horny, αλλά και ασταθής και απρόβλεπτος…
Διπλό σωβρακάκι λοιπόν!

Σημείωση: Ευτυχώς, τελευταία εμφανίζεται πιο ήρεμος στον άμβωνά του, 10.30-12.00 μμ. Φαίνεται εκτονώνει την έντασή του νωρίτερα, στο διάστημα μεταξύ 8.00-9.00 μμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: