17 Δεκ 2009

Ορίστε και η δική μας ψυχαναλυτική άποψη για τον "Ψυχαναλυτή" του VetoMag

Μιλώντας για το Veto, να σας ενημερώσουμε ότι ο αυτοαποκαλούμενος … «Ψυχαναλυτής» του ενθέτου VetoMag ξαναχτύπησε, μετά το απίστευτα αρρωστημένο, σχιζοφρενικό και εμετικό δημοσίευμα που είχε γράψει δύο βδομάδες πριν τις εσωκομματικές εκλογές για την κα. Ντόρα Μπακογιάννη. Θύμα του … «Ψυχαναλυτή» αυτή τη φορά, ο κος. Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Τι είναι ο πρώην υπουργός Άμυνας, σύμφωνα με τον … «Ψυχαναλυτή» της εφημερίδας Veto; Πάρτε ανάσα και διαβάστε: «τζάμπα μάγκας», «κιοτής», «λαγός», «τζάμπα νταής», «δίνει την εντύπωση λιονταριού, αλλά έχει ψυχή κουνελιού», «κομματάρχης και νταραβεριντζής», «πρώην τραμπούκος», «πολιτικά μαζοχικός» και «συμβολικά ευνουχισμένος». Παράλληλα, κατά την προσφιλή του συνήθεια, ο … «Ψυχαναλυτής» πιάνει στην πένα του και την οικογένεια του κου. Μεϊμαράκη, όπως είχε κάνει και με την κα. Μπακογιάννη. Τουλάχιστον, σε αντίθεση με το δημοσίευμα για την κα. Μπακογιάννη, την «πληρώνει» μόνο η γυναίκα του και τη «γλυτώνουν» τα παιδιά του.

Επειδή συμβαίνει και εμείς εδώ στο Poleatics να διαθέτουμε ολίγες γνώσεις ψυχολογίας, θα τολμούσαμε να προβούμε στην εκτίμηση ότι ο … «Ψυχαναλυτής» είναι ένας ανασφαλής άνθρωπος, τιποτένιος στις βασανιστικές κρίσεις αυτογνωσίας του, πολύ δειλός για να μισήσει τον εαυτό του και γι' αυτό, γίνεται τόσο θρασύς ώστε να μισεί όλους τους υπολοίπους ανθρώπους. Πηγαίνουμε στοίχημα ότι ο … «Ψυχαναλυτής» είναι ένας τύπος που επειδή δε βρίσκει τρόπο να κρύψει τα ανεπούλωτα ψυχικά τραύματά του, φροντίζει να κάνει την παρουσία του να «φωνάζει» μές στο πλήθος, είτε με τα ρούχα και τα παπούτσια που φοράει, είτε με τα σπάνια πολύχρωμα αξεσουάρ που επιδεικνύει πάνω του, είτε με τους θορυβώδεις τρόπους του. Εικάζουμε δε, ότι έχει τόσα χρόνια να βρεθεί σε άμεση οπτική επαφή με την ανδρική του φύση, που αναλογίζεται εάν η λύση είναι να βάλει δαχτυλίδι σε συνδυασμό με μπαλόνι στο στομάχι, ή να το γυρίσει σε άλλου τύπου συνήθειες και προτιμήσεις. Αυτά προς το παρόν.

Σημείωση: Κατά παράξενο τρόπο, ανάμεσα σε όλο το φρικαλέο μένος και την δυσώδη χολή του εν λόγω για πρόσωπα και κυρίως για οικογένειες, την βγάζει καθαρή η «γλυκιά» και «χαμηλών τόνων» -κατά την άποψή του- σύζυγος ανώτατου πολιτειακού και θεσμικού παράγοντα. Όχι ότι θα επιθυμούσαμε οτιδήποτε το διαφορετικό, αλλά απλά μας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι δεν μιλάμε καν για ..."ασυλία", αλλά για πραγματική διαφήμιση.

1 σχόλιο:

Μποτίλια στο πέλαγος είπε...

Ξεχάσατε να αναφέρετε και δυο θετικές ιδιότητες του ψυχαναλυτή:
1. Ο αυνανισμός προστατεύει τον προστάτη.
2. Ο ψυχαναλυτής δεν είναι γουρούνι. Ενώ το γουρούνι τρώει τον εμετό του, το ξερατό του ψυχαναλήτη τρώνε οι αναγνώστες του.

Κατά κανόνα δεν σχολιάζω ρυπαρούς τύπους, αλλά "χαίρομαι που με πετύχατε" μια και ήμουν περαστικός εδώ, τυχαίως για τα υπόλοιπα.