17 Δεκ 2009

Πάνω στον οίστρο του ο «Καλαπόδης» καρφώθηκε ότι είναι αυτός το fimotro

«Θέλει η π… να κρυφτεί, μα η χαρά δεν την αφήνει» αναφέρει μία σοφή λαϊκή ρήση και κάπως έτσι, ο γνωστός «Καλαπόδης», συνελήφθη on air να παραδέχεται υπό μία έννοια ότι εκείνος είναι ο καθημερινός δράστης του fimotro.

Προχθές, το fimotro ανέφερε για την ομιλία του κου. Αντώνη Σαμαρά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του, σε μία ανάρτησή του με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Γραφικοί…», τα ακόλουθα:
«Δεν βρέθηκε κανείς να εξηγήσει στον Σαμαρά ότι οι απίθανοι και γραφικοί τύποι που βρίσκονται από πίσω του (με εξαίρεση τον βουλευτή Κώστα Μαρκόπουλο) είναι αυτοί που βούλιαξαν στην ανυποληψία την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και έστειλαν τον... Καραμανλή στο σπίτι του με 33,4%, το χαμηλότερο ποσοστό που πήρε ποτέ η Ν.Δ.; Αντώνη, με Ζαγορίτη, Δασκαλάκη και Τραγάκη θα αλλάξεις το κόμμα; Καλά κρασιά!...»

Ε, τα ίδια ακριβώς είπε ο «Καλαπόδης», λέξη προς λέξη, mot-à-mot (μιας και έχει σπουδάσει και εις … Παρισίους) το ίδιο βράδυ και στο «Αποκαλυπτικό Δελτίο» του Extra3.

Ρε «Καλαπόδη», αφού εσύ είσαι το fimotro, γιατί κάνεις την πάπια; Ή μήπως φταίει ότι φοβάσαι μηνύσεις και αγωγές για τα όσα σέρνεις στον κόσμο;

( Τη φωτογραφία από τη Βουλή την πήραμε από το blog του «Καλαπόδη», αυτός έχει βάλει και τα κόκκινα βελάκια)

Δεν υπάρχουν σχόλια: