29 Δεκ 2009

Συγγνώμη φίλε Τειρεσία, αλλά ξέρουμε την απάντηση και στο 2ο κουίζ σου!

Ο blogger Τειρεσίας ανέβασε καινούργια ανάρτηση με τίτλο: «Σε λίγο: Για ποιον στενό συνεργάτη του προσπαθούν ορισμένοι να πείσουν τον Σαμαρά ότι είναι... λίγος;»

Δεν θέλουμε να τον προλάβουμε, αλλά μαντεύουμε ότι αναφέρεται στο λογογράφο του κου. Σαμαρά και πιστό φίλο και συνεργάτη του από το 1993 ή ίσως και πιο πριν, δημοσιογράφο και πολιτικό και οικονομικό αναλυτή, κο. Χρύσανθο Λαζαρίδη.

Για το ποιος είναι ο κος. Λαζαρίδης είχαμε γράψει σε ανάρτησή μας στις 24/11/2009 με τίτλο «Ένας μυστηριώδης αλλά ευφυής άνθρωπος στο πλευρό του Σαμαρά», ενώ για το γεγονός ότι έχει αρχίσει ήδη και δέχεται επιθέσεις από οργανωμένα κέντρα του (παρα)πολιτικού Τύπου με στόχο την αποδόμησή του και αποδυνάμωσή του στο επιτελείο του προέδρου της ΝΔ, σε ανάρτησή μας στις 16/12/2009 με τίτλο «Άρχισαν οι υπονομεύσεις και οι πισώπλατες μαχαιριές στην αυλή Σαμαρά;»

Νωρίς άνοιξε πάντως ο ασκός των αποκαλύψεων, των διαρροών, των υποσκάψεων και του Εμφυλίου Πολέμου μέσα από την «αυλή» του κου. Σαμαρά. Πιο νωρίς από όσο φανταζόμασταν…

Σημείωση: Ειρήσθω εν παρόδω, θεωρούμε τον κο. Λαζαρίδη ευφυέστατο, καταλληλότατο και κυρίως, δοκιμασμένο στο πλευρό του κου. Σαμαρά και μάλιστα, στις πιο άσχημες στιγμές της καριέρας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: