15 Νοε 2009

Αν την στηρίξει, δικαιούται να του κάνει ως μήνυση για δυσφήμηση

Δε θα μπορούσε να προκύψει χειρότερη εξέλιξη για την εκστρατεία της κας. Ντόρας Μπακογιάννη σε αυτή τη φάση της (αλλά και γενικότερα), από το να έβγαινε δημοσίως ο κος. Γιώργος Σουφλιάς και να ελάμβανε θέση υπέρ της υποψηφιότητάς της.

Μπορεί ο κος. Σουφλιάς, μέσα στη δίνη του εγωκεντρισμού που τον διακρίνει, να πιστεύει πως θεωρείται Νέστωρ της παράταξης και ότι ο λόγος του έχει πέραση.
Μπορεί να πιστεύει πως η βάση του κόμματος αποτελείται από αφελείς ή επιλήσμονες και ότι τα στελέχη και τα μέλη της ΝΔ αγνοούν ή έχουν ξεχάσει πόσα και ποια προβλήματα προκάλεσε στην κυβέρνηση του κου. Καραμανλή, από την ημέρα που ορκίστηκε υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, μέχρι και την ημέρα που κατόρθωσε να πείσει τον τέως πρωθυπουργό να βγει δημόσια και να αναγγείλλει την προκήρυξη πρόωρων εκλογών.
Τέλος, είναι πιθανό ότι εφόσον κατάφερε να λάβει την εκδίκησή του έναντι του κου. Καραμανλή για τη δεινή ήττα που γνώρισε το 1997 και τη διαγραφή που εισέπραξε ένα χρόνο μετά, οδηγώντας τον με τις συμβουλές του στην ταπείνωση της 4ης Οκτωβρίου, να επιδιώκει τώρα να εκτονώσει και τα τελευταία αποθέματα μνησικακίας, εκδικούμενος και την οικογένεια Μητσοτάκη.

Σε κάθε περίπτωση, θα συμβουλεύαμε την κα. Μπακογιάννη να τον προειδοποιήσει ότι αν διανοηθεί να βγει δημοσίως και να της παράσχει στήριξη, θα δικαιούται και εκείνη ως και να του υποβάλλει μήνυση για δυσφήμηση. Δεν είναι και λίγο να σε προτείνει κάποιος που αποτελεί "κόκκινο πανί" σε τέτοιο βαθμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: