15 Νοε 2009

Αυτή τη βδομάδα θα τοποθετηθούμε για την εκλογή προέδρου της ΝΔ

Είναι εκπληκτικοί κάτι φίλοι -στον αγώνα κατά του ΠαΣοΚ προεκλογικά- bloggers που μας προσάπτουν ότι υποστηρίζουμε την κα. Μπακογιάννη, καταλογίζοντάς μας μάλιστα και ταπεινές σκοπιμότητες. Θα τους συμβουλεύαμε να μας διαβάζουν είτε πιο τακτικά, είτε πιο προσεκτικά, είτε χωρίς να φορούν τα μυωπικά ματογυάλια του δικού τους κομματικού φανατισμού και της δικής τους δέσμευσης έναντι κάποιου υποψηφίου.

Ναι, είναι αλήθεια ότι δεν υποστηρίζουμε την υποψηφιότητα του κου. Σαμαρά.

Όχι, δεν είναι αλήθεια ότι υποστηρίζουμε την υποψηφιότητα της κας. Μπακογιάννη.

Ναι, είναι αλήθεια ότι έχουμε στηλιτεύσει την υποψηφιότητα του Μεσσήνιου πολιτικού.

Όχι, δεν είναι αλήθεια ότι έχουμε εκθειάσει ούτε κατ' ελάχιστον την υποψηφιότητα της κας. Μπακογιάννη.

Φαίνεται, πως σύμφωνα με τα μυαλά κάποιων, όταν δεν είσαι μαζί με τον έναν, αναγκαστικά είσαι μαζί με τον άλλον.

Για κάποιους, ο κόσμος είναι άσπρος, ή μαύρος.

Η ζωή είναι μέρα, ή νύχτα.

Οφείλεις να είσαι έτσι, ή αλλιώς.

Είσαι υποχρεωμένος να πάς είτε με τους δικούς, είτε με τους άλλους.

Σου θέτουν το εκβιαστικό δίλημμα, λες και ζεις στην εποχή του Εμφυλίου, αν θα πάς στο βουνό με τον ΕΛΑΣ, ή στον κάμπο με τον ΕΔΕΣ και σου βάζουν την κάνη του πιστολιού στον κρόταφο, για να γίνεις σύγχρονος δηλωσσίας, είτε για λογαριασμό του ενός, είτε για λογαριασμό της άλλης.

Φίλοι, τη βδομάδα που αρχίζει αύριο, το Poleatics θα λάβει ξεκάθαρη, κρυστάλλινη θέση για την υπόθεση της διαδοχής στη ΝΔ. Και τότε, θα δείτε με ποιους δεν είμαστε και γιατί. Διότι δεν φοβόμαστε ούτε την άποψή μας να εκφράσουμε στα ίσια, χωρίς υπεκφυγές και κομπορρημοσύνες, ούτε ενάντια στο μένος των οπαδών και στη λογική των στρατοπέδων να σταθούμε.

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Με το αεροπλάνο του Μήτση πετάει ο Ψωμιάδης"
Διαβάστε εδώ: http://periothiko.blogspot.com/2009/11/blog-post_1593.html

Ανώνυμος είπε...

Επειδή, ως "συνάδελφος", γνωρίζω πολύ καλά το βρώμικο και νοσηρό παρασκήνιο των φασιστικών μηχανισμών Σαμαρά (που τελικά ήταν πολύ πιο "οργανωμένος" και "προετοιμασμένος" από τη Ντόρα, παρά τις περί του αντιθέτου ψευδολογίες, για τη διαδοχή...), επειδή ίσως να μπορώ και να ονοματίσω αυτούς τους άθλιους μηχανισμούς (που δυστυχώς εξαγοράστηκαν από τα golden boys του "νεοκαραμανλισμού", τα υπεύθυνα για τη βαριά ήττα!), έχω να σου πω ένα πράγμα: Δεν διανοούμαι καν ότι σκέφτεσαι να "απολογηθείς" για την οποιαδήποτε προτίμηση ή στάση σου! Αυτοί οι "φίλοι" σου άραγε δεν έχουν πάρει θέση; Είναι "ουδέτεροι"; Πώς τότε αξιώνουν τη δική σου σιωπή ή -ακόμη χειρότερα- την προσχώρηση στη δική τους νοσηρή καμαρίλα; Εκείνοι τα έχουν πάρει χοντρά! Αν μας αναγκάσουν θα πούμε και ΟΝΟΜΑΤΑ! Αφού επέλεξαν το βρώμικο παιχνίδι, θα λάβουν και ανάλογη απάντηση!

Θα λυπηθώ πάρα πολύ να σε δω να υπαναχωρείς από τις προσωπικές σου πεποιθήσεις ένεκα των οποιωνδήποτε ανιερων πιέσεων!

Ελπίζω η όποια θέση να είναι απόρροια αποκλειστικά της δικής σου ανεπηρέαστης κρίσης και συνείδησης, της ιστορικής μνήμης που -όσο και αν δεν αρέσει σε κάποιους- έχουμε σαν Παράταξη!

Φιλικά και πάντα ΔΗΜΟΣΙΑ (μακριά από τα ανήλια στέκια της ντροπής των ξεσαμάρωτων και αποχαλινωμένων),

DeFreJus

POLEATICS (προφέρεται "πολίτικς") είπε...

Να 'σαι σίγουρος πως η θέση μας, θα είναι Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ θέση.

http://naxios.blogspot.com είπε...

Δηλαδή DeFreJus υπονοείς ότι όσοι bloggers δεν είναι με την κ, Μητσοτακη έχουν εξαγοράστη ;

http://naxios.blogspot.com είπε...

Το ξερό φίλε αυτός ο MEDIAKIAS τα κάνει αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Νάξιε, το "σύστημα Σαμαρά" (ένα νοσηρό μίγμα των "νεοκαρμανλικών" γκόλντεν μπόϋς και ισχυρών εξωθεσμικών κέντρων, σαν εκεινα που πλήρωσαν την αήθη επιθεση στη Ντόρα από τον Εθνικό Ρουφιάνο) ή δεν το γνωρίζεις καλά ή υποκρίνεσαι...

Το σύστημα Σαμαρά είχε οργανωθεί εδώ και μηνες γι' αυτην την ώρα, όταν η Ντόρα έδινε μάχες για την Κυβέρνηση. Ναι, κάποια ισχυρά γαλάζια μπλογκς έχουν εξαγοραστεί! Ψάξε να δεις που έχουν παίξει διαφημίσεις π.χ. ΟΠΑΠ (Χατζηεμμανουήλ) και θα σου λυθεί η... απορία.

Όσο για την αναφορά σου σε "κ. Μητσοτάκη", νομίζω ότι είναι αήθης. Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζεται. Εφόσον η Ντόρα κράτησε το επώνυμο του αείμνηστου Παύλου με ποιο δικαίωμα εσύ την αποκαλείς έτσι; Λυπάμαι, αλλά με τέτοιους όρους εσείς γίνεστε οι δούρειοι ίπποι της αναπόφευκτης διάσπασης και διάλυσης της ΝΔ...

http://naxios.blogspot.com είπε...

Αγαπητέ DeFreJus ποιο είναι τέλος πάντων αυτό το "σύστημα Σαμαρά" που είχε οργανωθεί εδώ και μίνες γι' αυτήν την ώρα; Δυόμιση χρόνια έχω το μπλοκ κανένας από τον σύστημα Σαμαρά δεν πλησίασε. Ποια είναι τα ισχυρά γαλάζια μπλογκς έχουν εξαγοραστεί! ο Δεξί Εξτρέμ ;που είναι με τον Σαμαρά; ο exastal που είναι με την Ντορα ; η ο naxios; εγώ ξέρω ότι διαφημίσεις π.χ. ΟΠΑΠ (Χατζηεμμανουήλ) παίζουν τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ του Κουρτακη σταμάτα επιτελούς να πετάς λάσπη σε οποίον διαφωνεί μαζί σου.Εσύ δηλαδή κανείς ελεύθερα την επιλογή σου και σ' εμάς μας την επιβάλουν κάποιοι ντροπή

ΔΗΛΑΔΗ ο κάποιος Λειβαδάς ο κάποιος Χατζηεμμανουήλ ο κάποιος Δασκαλάκης και ο κάποιος Ζακυνθινός!!!" αυτά είναι τα νεοκαρμανλικα γκόλντεν μπόϋς ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΝ ΟΠΟΙΑ η Ντόρα έδινε μάχες

Ανώνυμος είπε...

Το "σύστημα Σαμαρά" το βλέπεις στο Πρώτο Θέμα, στο Veto με τις αήθεις επιθέσεις στη Ντόρα. Όσο για τα γκόλντεν μπόϋς, είδες που τα ξέρεις με ονοματεπώνυμο; Αυτοί είναι οι άνθρωποι του Ρουσόπουλου στο κόμμα, οι άνθρωποι που απομόνωσαν τον Καραμανλη και τον οδήγησαν στην ατιμωτική ήττα! Αυτοί σήμερα στηρίζουν παθιασμένα Σαμαρά, γιατί είναι ο μόνος που τους υπόσχεται καρέκλες και "ρόλους", όπως και στον κ. Τίποτα!

Αν πραγματικά νοιάζεσαι για τη ΝΔ, καλό να ανησυχήσεις φίλε. Προτού είναι πολύ αργά...

http://naxios.blogspot.com είπε...

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ; ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Επειδή οι Προδότες και Διασπαστές έχουν το θράσος να μιλούν για την... "ενότητα" η απάντηση της Βάσης είναι σκληρή, ειλικρινής, ξεκάθαρη: Με τον Αποστάτη και Αποτυχημένο Σαμαρά η ΝΔ είναι τελειωμένη υπόθεση! Δεν χρειάζεται ούτε η Ντόρα ούτε κανείς άλλος να "διασπάσει". Εμείς, οι εκατοντάδες χιλιάδες Νεοδημοκράτες που θέλουμε το Κόμμα Κεντροδεξιό, όπως το ίδρυσε ο Εθνάρχης Καραμανλής, και όχι Παλαιοδεξιό -όπως προσπάθησε να το μετατρέψει ο αποτυχημένος (εκ του αποτελέσματος...) Αβέρωφ , και σήμερα θέλει να ξανακάνει ο πλέον αποτυχημένος Σαμαράς- θα... φύγουμε από μόνοι μας μαζικά και μετα βδελυγμίας!

Δεν χρειαζόμαστε τη Ντόρα ή τον... Ούρι Γκέλερ να μας το πουν ή να μας προτρέψουν!

Η ενδεχόμενη επιλογή Σαμαρά σηματοδοτεί τη Ληξιαρχική Πράξη Θανάτου της ΝΔ! Τελεία και Παύλα!

Ανώνυμος είπε...

Poleatics, μήπως έχεις ακούσει τι θέση θα πάρει ο Μεϊμαράκης; Στην αρχή τον έλεγαν "λαγό της Ντόρας", όπως άλλωστε και τον... Αβραμόπουλο!!!

Αυτό αποτελεί απάντηση και στο Νάξιο, για το πώς "δούλεψε", οργανωμένο εδώ και πολύ-πολύ καιρό (όταν και αυτός και εγώ και όλοι δίναμε μάχες υπέρ Καραμανλή και κατά ΠΑΣΟΚ) το "Σύστημα Σαμαρά"!!!

Φίλε Νάξιε, ή είσαι πολύ αθώος ή πολύ αφελής, για να μην αντιλαμβάνεσαι πώς δούλεψε αυτό στο σύστημα, που βρίσκεται πίσω από τη συντριβή της ΝΔ!!!

Ο Καραμανλής δεν ήταν γι' αυτούς "επαρκώς δεξιός", εξ ου και η καταγγελία κατά του "μεσαίου χώρου"! Για δες και το... Μανώλη! Πώς επανήλθε δίπλα στον Αντωνάκη!

Μα, καλά τι με ρωτάς;

POLEATICS (προφέρεται "πολίτικς") είπε...

Ο Μεϊμαράκης θα τοποθετηθεί όποτε το κρίνει ο ίδιος σωστό. Αρκετή λάσπη έχει δεχτεί. Κάποιοι μωροί, πυροβολούν τα ίδια τα πόδια τους. Αν θα φτάσει η στιγμή να βρεθεί ένας άνθρωπος που θα γεφυρώσεις τις διαφορές, αυτός θα 'ναι ο Μεϊμαράκης και αντί να τον προφυλάσσουν, εκείνοι που εκ των πραγμάτων θα τρέξουν να ζητήσουν τη βοήθειά του, τον λοιδορούν.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν τον λοιδορώ, φίλε μου! Αλλά μην ξεχνάς ότι η Ντόρα δέχεται βρώμικες επιθέσεις και για το Μεϊμαράκη (για το 1987, περί λαγού, κλπ) και θεωρώ ότι έχει ηθικό χρέος να την υπερασπιστεί, όπως και εκείνη τον κάλυψε στη σωστή του επίθεση προς τον Σαμαρά για τα γεγονότα του παρελθόντος! Δεν μπορώ να διανοηθώ, ότι θα παραστήσει τον... ουδέτερο, όταν ακόμη και οι πέτρες έχουν παρει θέση! Εκτός και αν φερθεί όχι ως Κρητικος, όπως φέρεται μέχρι σήμερα, αλλά ως... Σαβραμόπουλος! Πράγμα το οποίο προσωπικά αποκλείω, μένει όμως να το δούμε.

http://www.antinews.gr/?p=23542 είπε...

DeFreJus καλησπέρα όταν το ψέμα και οι λάσπη έχουν κοντά ποδάρια δες τη παθαίνει ο ψεύτης .
Αρχική » Πρώτη Σελίδα » Όπου ανακαλύπτουμε ότι τα «golden boys» στηρίζουν …Ντόρα (πολύ γέλιο)
Όπου ανακαλύπτουμε ότι τα «golden boys» στηρίζουν …Ντόρα (πολύ γέλιο)
Από Factorx | Δευτ. 16 Νοε 2009, 15:41 στην/στις κατηγορίες Πρώτη Σελίδα.

KPEE

Διαβάζουμε στο site του γαλάζιου Κέντρου Πολιτικής Έρευνας και Επικοινωνίας (http://www.kpee.gr/default.asp?siteid=1&pageID=7&langid=1&entryID=83) ότι σήμερα, Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, και ώρα 18:30, στο Χίλτον Αθηνών, θα μιλήσουν οι βουλευτές και πρώην υπουργοί κ. Νίκος Δένδιας, Γιάννης Παπαθανασίου και Κωστής Χατζηδάκης με θέμα «Προβληματισμός για μια σύγχρονη κεντροδεξιά».

Παρατηρήσεις:

1. Και οι τρεις αυτοί βουλευτές στηρίζουν ως γνωστόν τη Ντόρα.

2. Στην Επιτροπή Διοίκησης του ΚΠΕΕ διαβάζουμε ότι είναι μεταξύ άλλων και ο Χρήστος Χατζηεμμανουήλ με τον Διονύση Ζακυνθινό ( http://www.kpee.gr/default.asp?siteID=1&pageid=5&langid=1)

3. Και οι δυο ήταν στην «παρέα του Μαξίμου» Κώστα Καραμανλή και περιλαμβάνονται στα «golden boys» που (αντιγράφοντας το ΠΑΣΟΚ) τα παπαγαλάκια της Ντόρας φωνάζουν τόσες ημέρες τώρα ότι στηρίζουν τάχα τον Σαμαρά.

4. Κατόπιν τούτου δεν θα πρέπει να εκτιμήσουμε τώρα εμείς; Ότι τα golden boys οργανώνουν εκδηλώσεις υπερ των υποστηρικτών της Ντόρας

Ανώνυμος είπε...

Καλώς και τον Συριζαίο ψευτοδεξιό antinews! Και εσύ στα γκόλντεν μπόυς ανήκεις, οπότε πως να μην αντιδράσεις; Εγώ όσες φορές έχω παρέμβει στο σάιτ σας, ποτε δεν έχω δει δημοσιευμένες τις θέσεις μου. Παίζετε... δημοκρατικά, όπως φαίνεται. Όσο για αυτά που γράφεις, είναι παντελώς ανόητα και δεν αποδεικνύουν τίποτα. Δασκαλάκης, Λειβαδάς, Αγγέλου, Χατζηεμμανουήλ, όλα αυτά τα "γκόλντεν μπόυς" του Μαξίμου, όλο το "σύστημα Ρουσόπουλου" είναι με το Σαμαρά! Μια εκδήλωση δεν αποδεικνύει τίποτα! Και ο Αχ Καραμανλής ήταν χθες στην ομιλία της Ντόρας στις Σέρρες, αλλά δήλωσε πως "στηρίζει Σαμαρά" (ευτυχώς δηλαδή, τι να τους κάνουμε τους αποτυχημένους δεινόσαυρους που μας οδήγησαν στην ξεφτίλα της 4ης Οκτωβρίου...)!!!

Βρείτε άλλο τρόπο να μας πείσετε. Και πάνω απ' όλα ανοίξτε το χαλκείο σας στον αληθινό διάλογο, όχι μόνο στις δικές σας μονολιθικές απόψεις!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟ. ΒΈΒΑΙΩΣ ΤΊΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΒΑΓΓΈΛΗ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ . ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω να τον... τιμήσεις και αν βγεί να στηρίξει τη Ντόρα! Γιατί εσείς τα σαμαράκια στις κωλοτούμπες είστε πρωταθλητές!