1 Σεπ 2009

Μικρόφωνο είναι, όχι μουστάκι

Προεκλογικό παραλήρημα απόψε στο "Τηλεάστυ" από τον πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Ο κος. Καρατζαφέρης, ακμαίος και με φρέσκια κομοδινί βαφή στο μαλλί, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, πιστοποιώντας ότι εργάζεται για το όφελος του ΠαΣοΚ, από το 2000 που έπαιρνε πακτωλούς κονδυλίων κρατικής διαφήμισης, μέχρι και σήμερα ακόμη.

Επιπλέον, κατέπνιξε κάμερες και μικρόφωνα με τη ρατσιστική χολή του, για τους "Αλβανούς που παίρνουν το μεροκαματάκι του Έλληνα", το "Χασάν που -συγγνώμη, αλλά- πρέπει να σηκωθεί να φύγει" και τους "μετανάστες που κατέκτησαν τη χώρα".

Είπε και πολλά άλλα. Ότι θέλει "να μας βουτάει από το μάγουλο" επειδή φοράμε ρούχα με μάρκες, ότι θέλει να ταϊσει με το σανό του σανοπώλη πατέρα του τις "κατσίκες που κυκλοφορούν με σινιέ τσάντες", ότι "θέλει να ξαναδώσει τα έργα στη ΜΟΜΑ" κ.α. Όχι, ότι θέλει να ταϊσει τα παιδάκια του δημοτικού σχολειού θρεψίνη και να τα ποτίσει μουρουνόλαδο, ευτυχώς, δεν το είπε.

Πάντως, όταν θέλει να είναι τόσο αυστηρός, καλύτερα είναι να δοκιμάζει την κορακί βαφή. Πηγαίνει καλύτερα μετην περίσταση.

Απαραίτητη σημείωση:
Η φωτογραφία είναι αυθεντική και αμετάλλακτη και το αριστερό μικρόφωνο έχει καθήσει στο πάνω χείλος του προέδρου κου. Καρατζαφέρη ως ο κολοβός μύσταξ του Αδόλφου, καθαρά από σύμπτωση αποδιδόμενη σε παιχνίδι του φακού, ή από ατυχή έμπνευση του φωτογράφου. Το ξεκαθαρίζουμε, διότι ο πρόεδρος απειλεί, που και που ακόμη και με μηνύσεις, όσους τον παρομοιάζουν με τον αρχηγό του Γ' Ράιχ, ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω, έχει σήμερα την τιμητική του (ο Αδόλφος, επαναλαμβάνουμε, όχι ο κος. Καρατζαφέρης), καθώς είναι η επέτειος από την επίσημη έναρξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: