2 Σεπ 2009

Για το Θρύλο ρε γαμώτο!













Έχοντας ως μοναδική -πλέον- επιλογή για να καλύψει τα ορατά κενά του στις θέσεις του αριστερού χάφ-εξτρέμ και του σέντερ-φόρ αποκλειστικά με παίκτες που αυτή την εποχή είναι ελεύθεροι στην αγορά, ο Ολυμπιακός έκλεισε συμφωνία-εξπρές με τους κκ. Ρουσσόπουλο και Καραχάλιο.

Η θέση που κάλυπτε μέχρι πρότινος ο Pedrag Djordjevic, αναμένεται να καλυφθεί επαρκώς από τον κο. Ρουσσόπουλο, που έχει όλα τα σχετικά προσόντα. Είναι κλασσικός αριστερός, που μπορεί να γυρίσει ξαφνικά και σε δεξιός, επιδέξιος στους ελιγμούς στο κέντρο, που ειδικεύεται να χτυπάει τον αντίπαλο πισώπλατα στην άμυνά του.
Στη γραμμή κρούσης, ο κος. Καραχάλιος μπορεί να κάνει επίσης άριστη δουλειά. Ψηλός, βαρύς, όπως ακριβώς πρέπει να είναι ένας φουνταριστός επιθετικός, κάποιες φορές άτεχνος και επιπόλαιος, αλλά με θράσος και δίψα για διάκριση.

Κοινό τους σημείο, ότι είναι "γαύροι" και οι δύο και μπρος στη δόξα του θρυλικού εφήβου του Πειραιά, είναι έτοιμοι να παραμερίσουν τις παλιές τους διαφορές και να δώσουν τα χέρια αγαπημένοι, όπως στη φωτογραφία.

Πληροφορίες ότι ο φανατικός "βαζέλας" κος. Καραμανλής, κτυπάει με μανία το κεφάλι του που τους έκανε δώρο και τους δυο στον αιώνιο αντίπαλο, κρίνονται ως παραπάνω από πιθανές.

(Τον κύριο στα αριστερά δεν τον γνωρίζουμε, αλλά είναι προφανές πως έχει μείνει εμβρόντητος από την αναπάντεχη εξέλιξη)

Δεν υπάρχουν σχόλια: