8 Σεπ 2009

Μπαίνουν και σε συνδυασμούς ΠαΣοΚ

Το απόλυτο κάρφωμα (και ουχί ξεκάρφωμα) πάντως, για το ποιοι είναι οι "Αποκαλυπτικοί" του Extra3 και πόσο αμερόληπτοι και αντικειμενικοί είναι στο υποτιθέμενο ρεπορτάζ και στην κριτική τους, αποτελεί το γεγονός ότι ο αρχιϊνστρούχτοράς τους κος. Γιομπαζολιάς αναμένεται να κατέλθει στον εκλογικό στίβο, ως στέλεχος σε κάποιον από τους συνδυασμούς του ΠαΣοΚ.

Το μαντάτο για τη συμμετοχή του προϊσταμένου της σε ψηφοδέλτιο του ... "Κινήματος" ξέφυγε από την περιχαρή κα. Τάνια, ενώ έσπευσε να το επιβεβαιώσει και ο κος. Παπαγιάννης.

Άντε "Καλαπόδη" και στα δικά σου. Δεν κατάφερες ποτέ σου να λάβεις τη θέση του αειμνηστου πατρός σου, παλιού βουλευτή της ΝΔ στην περιφέρεια Αττικής, εξ ου και το μίσος σου για το κυβερνόν κόμμα, αλλά η υπόγεια σήραγγα σύνδεσης και συνεργασίας που διατηρούν μεταξύ τους ανοικτή ΛΑΟΣ και ΠαΣοΚ και στην οποία κάνεις και εσύ συνεχείς βόλτες, όλο και κάπου θα σε οδηγήσει.
Όσο για τον κο. Γιομπαζολιά, ουδείς εξ υμών των παλιών αιφνιδιαστήκαμε για την επιλογή του. Τον θυμόμαστε καλά στα παλιά πασοκικά του παραληρήματα στο Κανάλι 29 μαζί μετους κκ. Κουρή, Γερονικολό, Πασβαντίδη και άλλους εκλεκτούς του συναδέλφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: