21 Αυγ 2009

Τα καλύτερα έρχονται σύντροφοι!


Όταν ο κος. Κοροβέσης έλεγε ότι παλεύει να σκοτώσει το μπάτσο μέσα του, ότι οι μπάτσοι πρέπει να στέκουν να χαιρετούν τους διαδηλωτές, ότι η σχέση του με τους μπάτσους είναι όχι να τον χαιρετάνε, αλλά να τον δέρνουν, ότι ως βουλευτής απολαμβάνει που έχει ένα μπάτσο να τον διατάζει, πουλούσε άποψη και ιδεολογία, για λογαριασμό δικό του και για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ. Εξάλλου, την κεντρική κατεύθυνση την έδινε ανέκαθεν, ο ίδιος ο κος. Αλαβάνος, με τη μόνιμη στήριξή του στους αυθορμήτως εξεγερθέντες νεολαίους, που πάνω στον επαναστατικό τους οίστρο, συμβαίνει να πυρπολούν το κέντρο της Αθήνας.
Τώρα που ο κος. Κοροβέσης άρχισε να πυροβολεί ενάντια σε όποιον και ότι κινείται εντός και εκτός κόμματος, του ζητούν να συμμαζευτεί και να πάρει πίσω τις δηλώσεις του.
Έτσι είναι σύντροφοι, η αμετροέπεια και η ασυδοσία, κάποια στιγμή γυρνούν προς τα πίσω και σας χτυπούν σαν το μπούμερανγκ. Και τα καλύτερα, έρχονται. Αρκεί μία ματιά στην εύθυμη παρέα της φωτογραφίας και θα καταλάβετε τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: