6 Φεβ 2010

Οργή αρχίζουν και νιώθουν οι εθνικιστές δεξιοί από την κοροϊδία Σαμαρά

(Αναδημοσίευση από το blog του Κοπέρνικου)

Διαβάζω τις τελευταίες μέρες πολλά σχόλια ανθρώπων που ιδεολογικά τοποθετούνται στο λεγόμενο δεξιό εθνικιστικό φάσμα σχετικά με τα ανθελληνικά μέτρα που έχει σκοπό να περάσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και την στάση του Σαμαρά απέναντι τους. Παντού παρατηρώ διάχυτη αγανάκτηση για την συνεναιτική στάση του κυρίου Σαμαρά και οργή για την χαμένη ψήφο που του έδωσαν όλοι στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως έχω ξαναπεί επανειλλημένα όλοι οι ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ σε ποσοστό σχεδόν απόλυτο έτρεξαν πρώτοι στις κάλπες να ψηφίσουν Σαμαρά με την ελπίδα οτι με την εθνικιστική του στροφή θα δώσει κίνητρα και στους ίδιους να επιστρέψουν στην Νέα Δημοκρατία. Τώρα οι ίδιοι λένε οτι όχι μονάχα δέν θα επιστρέψουν αλλά οι διαρροές στις επόμενες εκλογές προς το ΛΑΟΣ θα είναι ακόμα μεγαλύτερες, έτσι εξηγείται επιπλέον το άνοιγμα της ψαλίδας που φαίνεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Πολλοί δηλώνουν οτι παρασύρθηκαν ακούγοντας τις μεγαλοστομίες απο τα διάφορα Καραμανλοσαμαρικά παπαγαλάκια οτι τάχα η Ντόρα Μπακογιάννη έχει σκοπό να πουλήσει την Ελλάδα στους Αμερικάνους, άλλοι απο αυτούς άδολα άλλοι με δόλο. Ακόμα και μόνιμοι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας που ιδεολογικά ανήκουν στην καθαρή δεξιά δηλώνουν οτι απογοητεύθηκαν άλλα περίμεναν να βρούν όταν πήγαν να του ρίξουν την ψήφο, άλλα βρήκαν.

Αιχμή του δόρατος στην δυσαρέσκεια που υπάρχει εναντίον του Σαμαρά είναι οτι επέτρεψε να κλείσει το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας χωρίς να εκμεταλευτεί το γεγονός ώστε να μπορέσει να βάλει φρένο στα μελλοντικά σχέδια του Γιωργάκη για ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες. Τελικά οι μόνοι που δικαιώθηκαν στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας ήταν όσοι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ πήγαν να ψηφίσουν Σαμαρά, αυτοί πραγματικά σήμερα αισθάνονται όλοι με το δίκιο τους περήφανοι.

2 σχόλια:

Μποτίλια στο πέλαγος είπε...

Εάν μου συμπαρίσταντο και εμένα όλοι οι πρώην συγκάτοικοί μου, καθώς και αυτοί που φιλοξένησα, παρείχα στέγη τροφή και προστασία εδώ και 36 χρονάκια στο κουρμπέτι, όπως κάνουν οι πρώην συγκάτοικοι του Άμχερσντ, όχι μόνο δήμαρχος στο χωριό μου θα μπορούσα να γίνω, αλλά, με κάτι Αφρικανούς μακροσυγγενείς στο Κογκό που διατηρώ αλληλογραφία, θα μπορούσα να επιβάλλω στον Ομπάμα να συμπεθεριάσει με τον Τσάβες.

Ανώνυμος είπε...

eutuxos pou nio8oun orgh oi e8nikistes. an enio8an euxaristhsh h ND 8a phgaine gia 20% stis epomenes ekloges. kaneis den mporei na amfisvithsei oti o Samaras einai pio deksios apo ton Karamanlh. psifiste pali LAOS na parei olo to pakistan Ellhnikh i8ageneia.