23 Φεβ 2010

Από που κι ως που έκαναν ταυτόχρονη εμφάνιση Λαζαρίδης και Μαρκόπουλος;



Χθες βράδυ στην «Ανατροπή» του κου। Γιάννη Πρετεντέρη στο Mega Channel, η εμφάνιση του κου। Χρύσανθου Λαζαρίδη, γνωστού ρήτορα και μέγα διδασκάλου του γένους των πατριωτών κι εδώ και μία δεκαπενταετία προσωπικού συμβούλου και επιστημονικού συνεργάτη του κου। Αντώνη Σαμαρά, χρησίμευσε απλά ως back-up για τυχόν αδυναμία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Μαρκόπουλου να αντιμετωπίσει υπεράριθμους αντιπάλους σε ένα αφιλόξενο περιβάλλον, ή υπέκρυπτε τη διάθεση του υπερήφανου μυστακοφόρου να εκτεθεί για τα καλά στο φως της δημοσιότητας, διεκδικώντας στο εγγύς μέλλον την πολιτική καριέρα την οποία πάντοτε φανταζόταν πως εδικαιούτο;









5 σχόλια:

Dimitri είπε...

Το δεύτερο, το δεύτερο.

Βλέπεις με το μυαλό τους τα εθνικά κεφάλαια τύπου Λαζαρίδη, αισθάνονται πλήρως δικαιωμένα με την στήριξη που δώσανε στον Αντωνάκη.

Βέβαια κανένα βράδυ όταν σηκώνονται για κατούρημα, πιθανόν να σκέπτονται ότι άν δεν δουλέψεις στον παράνομο μηχανισμό ενάντια στην αστική τάξη και μέσα από στο άντρο των Αμερικανών στην Ελλάδα, δεν είναι δυνατόν να προχωρήσει η επανάσταση του προλεταριάτου διεθνώς.

Αλλά μετά την ούρηση μάλλον θα λένε, καλά είναι και τα πέντε χιλιάρικα τον μήνα για τις μαλακίες που λέμε. Τι καταλάβαμε τόσα χρόνια επαγγελματικά στελέχη στο ΚΚΕ ; Ούτε τα ένσημα δεν μας κόλλησαν.

Ενώ ο Αντώνης, κύριος.

cruella de vil είπε...

xa,xa,xa
Αφού απόκτησες φαν κλαμπ σαν το ντιμιτρι πολιτικς, εισαι στο σωστο δρόμο

Τώρα για τον Χρύσανθο, γιατί τοση ζήλια;
Ποιος σου φταίει αν εσύ έχυσες την καρδάρα με το γάλα επί ΚΚ;

Dimitri είπε...

χι, χι, χι

Ενοχλεί λοιπόν όταν ξεβρακώνουμε τα πληρωμένα παπαγαλάκια του Αντωνάκη, που όλως συμπτωματικώς είναι και ολίγον κουμουνιστές (με την καλή σημασία πάντα) και ολίγον υπερεθνικόφρονες (πάντα με την καλή σημασία) και ολίγον δεξιοί αλλά καθαροί βεβαίως, όχι φιλελεύθεροι.

Και επί της ουσίας.

Ο κύριος Χρύσανθος είναι μία σκοτεινή και ως εκ τούτου μεμπτή προσωπικότητα, έχοντας κάνει του κόσμου τις ιδεολογοπολιτικές βόλτες στην προσπάθεια του να βγάλει το μεροκάματο.

Όσο ζούσε για την πάρτη του και για τα αφεντικά του, πρόβλημα τους. Τώρα όμως που έσκασε μύτη και μάλιστα δημοσίως, αυτός και η παρέα του στο ΔΙΚΤΥΟ 21, για political support and brainstorming (όπως λένε οι ίδιοι) στον ψυχοπαθή που μας φόρτωσε η διαπλοκή, το πράγμα αλλάζει και δυστυχώς θα δεί το βρακί του στο πάτωμα. Αφού αποφάσισε να βγάλει μεροκάματο από τον Αντωνάκη πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλλες στο κόμμα, ας πρόσεχε.

Οταν με το καλό ξεφορτωθούμε τον Αντωνάκη και την παρέα του, τότε θα τον ξεχάσουμε λόγω και της ζηλευτής ασημαντότητας του.

cruella de vil είπε...

ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ βΛΕΠΩ...

Dimitri είπε...

Όχι αγαπητέ, Ν.Δ. for ever, Αντωνάκη never, και έξω οι σφουγγαρίστρες της ΠΟΛΑΝ.

Δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε ούτε τέσσερα χρόνια.