2 Νοε 2009

Ποιοι είναι αλήθεια όλοι αυτοί οι μεγάλοι και τρανοί του opengov.gr;

Σύμφωνα με τα όσα μας παρουσίασαν κατά τον πλέον οργανωμένο και συντονισμένο τρόπο στα φύλλα του σαββατοκύριακου τα καινούργια "παπαγαλάκια" που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Μεγάρου Μαξίμου, κορυφαίοι Έλληνες καθηγητές ξένων πανεπιστημίων και managers μεγάλων πολυεθνικών, διαγκωνίζονται μέσω αιτημάτων και αποστολής βιογραφικών στο opengov.gr για το ποιος θα προφτάσει να καταλάβει θέση γενικού και ειδικού γραμματέα σε υπουργεία.

Τώρα για να καταλήξουν αυτοί οι άνθρωποι να αφήσουν δόξες και κέρδη για να δουλέψουν για τέσσερα με πέντε χιλιάρικα το μήνα, έχοντας μάλιστα ανά πάσα στιγμή το κεφάλι τους στον τορβά στην περίπτωση ενός λάθους, ή ενός σκανδάλου, πρέπει να συμβαίνει κάποιο από τα ακόλουθα...

- Είτε είναι τόσο υπερπατριώτες που εμπρός στην πρόοδο της πατρίδας, είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν μία ακαδημαϊκή ή επαγγελματική καριέρα, την οποία έχτιζαν μία ζωή με κόπο και θυσίες.

- Είτε είναι αφελείς και δεν καταλαβαίνουν σε τι ρίσκο πηγαίνουν να μπουν.

- Είτε είναι ψεύτες και στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο μεγάλοι και τόσο τρανοί όσο ισχυρίζονται.

- Είτε είναι λαμόγια, που οσμίζονται ότι πρόκειται να ακολουθήσει ένα τετραετές πλούσιο φαγοπότι και θέλουν να πάρουν θέσεις για να αρχίσουν τις μεγάλες μάσες και τις μεγάλες λοβιτούρες.

Διαλέξτε και πάρτε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: