4 Νοε 2009

Να ποια είναι τα enfants gâtés που υπογράφουν και ..."μανιφέστα"

Τη γνώμη μας για τον "Καλαπόδη", μυστικοκάτοχο του fimotro και αυτοαποκαλούμενο "πολιτικό συντάκτη" την γνωρίζετε, διότι την έχουμε εκφράσει επανειλημμένως. Με δυο λόγια, είναι η χειρότερη δυνατή. Που και που όμως, πάνω στο αμόκ του να πλήξει τη Νέα Δημοκρατία και να διαβάλλει πρόσωπα και διαδικασίες, γράφει και καμία αλήθεια -έστω και από σπόντα.

Σήμερα, είναι μία από τις σπάνιες περιπτώσεις, που αναδημοσιεύουμε μία ανάρτησή του. Ο λόγος είναι, ότι προσφέρει σημαντικά στοιχεία του βιογραφικού σημειώματος, ή για να το θέσουμε πιο σωστά, του βίου και της πολιτείας της ομάδας των enfants gâtés ("κακομαθημένων παιδιών" στη σωστή μετάφραση από τα γαλλικά) της ΟΝΝΕΔ, η οποία, λειτουργώντας για ακόμη μία φορά ως κλίκα, εξέδωσε ένα ακατάληπτο κείμενο που το ονομάζουν πολιτικό μανιφέστο, έχοντας ως εμφανή σκοπό, ή επιδίωξη πίσω από αυτή την κίνησή τους, όχι απλά να καταγράψουν τη δική τους διακριτή παρουσία, αλλά διαπραγματευόμενοι ως ομάδα, να καταφέρουν να καταλάβουν κομματικούς θώκους και ζώνες επιρροής εντός της Νέας Δημοκρατίας, την επόμενη μέρα από την εκλογή νέου προέδρου.

Τις δικές μας πληροφορίες και τις απόψεις για αυτούς τους τύπους, μπορείτε να τις διαβάσετε, μεταφερόμενοι στη σχετική ανάρτησή μας, με τίτλο "Πολιορκία στη νέα εξουσία μέσω... "μανιφέστο" από τα enfants gâtés"κάνοντας κλικ εδώ πάνω.

Τις πληροφορίες που δίνει ο "Καλαπόδης" τις παραθέτουμε αμέσως παρακάτω, με τον σχολιασμό να είναι επίσης δικός του. Διατηρούμε μία επιφύλαξη για την ακρίβεια των πληροφοριών, αν και νομίζουμε πως σε γενικές γραμμές, αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.


(Αναδημοσίευση από το blog του "Καλαπόδη")

1.056 "ΟΝΝΕΔιτες" μιλάνε για καθαρότητα ιδεών και πράξεων! Τι έκαναν κατά την διάρκεια της γαλάζιας διακυβέρνησης; Ήταν μήπως χαμηλόβαθμα στελέχη που απλά στήριζαν την γαλάζια Oργάνωση; Ή μήπως αποτελούσαν τα γρανάζια του μηχανισμού οι οποίοι πλούτιζαν στο όνομα των Νεοδημοκρατών που έτρωγαν τον παραμύθι; Είναι δυνατόν όλοι αυτοί οι ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ να κάνουν υποδείξεις στη Νέα Δημοκρατία;
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΑΚΗΣ - Στέλεχος του γραφείου Βουλγαράκη. Υπάλληλος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής. Προύχοντας του Παντείου Πανεπιστημίου.
ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΚΩΣΤΑΣ - Υποψήφιος Βουλευτής στην... Α' Πειραιά. Προύχοντας του ΠΑ.ΠΕΙ. Έχει διατελέσει σύμβουλος των Υπουργών Δημοσίας Τάξεως (Πολύδωρα) και Οικονομικών (Αλογοσκούφη). Ήταν το ένα από τα δύο φιντάνια που είχαν κλειδώσει το πρύτανη του ΠΑΠΕΙ στην υπόθεση με τους πυροσβεστήρες.
ΚΟΛΛΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ - Χρυσό παιδί του Αλογοσκούφη διετέλεσε σύμβουλος του Υπ.Οικ. και Γενικός Γραμματέας Αποκρατικοποιήσεων χωρίς καμία πρότερη εργασιακή εμπειρία.
ΜΗΤΡΑΚΑΣ ΘΟΔΩΡΗΣ - Πρώην γραμματέας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης. Πρωτοστάτησε στο σκάνδαλο της ΟΝΝΕΔ Α.Ε. Στενές σχέσεις με τον Γιώργο Ορφανό και συμμετοχή στην υπόθεση της ομοσπονδίας ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ.ΠΑΝΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ - Διευθυντής του πολιτικού γραφείου Βουλγαράκη. Σύμβουλος σε όλα τα Υπουργεία και πνευματικός μπαμπάς του Σάκη Ιωαννίδη.
ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - Συμμετείχε και αυτός στο σκάνδαλο ΟΝΝΕΔ Α.Ε. Διετέλεσε Πρόεδρος στη θυγατρική της ΔΕΥΑΘ και Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου του Υπουργού Μεταφορών Ευριπίδη Στυλιανίδη.
ΤΟΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ - Πρώην γραμματέας ΔΑΠ ΑΕΙ. Στενός συνεργάτης του Αλογοσκούφη. Συμμετείχε σε διάφορα ΔΣ επί κυβερνήσεως ΝΔ ακόμα και στην ΕΡΤ.
ΤΣΑΚΑΣ ΜΑΡΙΟΣ - Σύμβουλος Αλογοσκούφη. Τοποθετήθηκε Ειδικός Γραμματέας στο ΣΔΟΕ παρότι η μοναδική του μέχρι τότε εργασιακή εμπειρία ήταν σαν σύμβουλος του Αλογοσκούφη. Συμμετείχε και αυτός σε καλοπληρωμένα ΔΣ όπως των ΕΛΠΕ.


Σημείωση Poleatics: Τη φωτογραφία δεν την δημοσιεύουμε τόσο από ρομαντική διάθεση, όσο διότι έχουμε να κάνουμε με παιδιά "μπουμπούκια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: