13 Νοε 2009

Τι σχέδια απεργάζεται ο εξαφανισμένος από παντού Θόδωρος;

Τι σημαίνει η εξαφάνιση του κου. Ρουσόπουλου; Αυτό είναι το ερώτημα που έχει απασχολήσει πολύ κόσμο, τόσο εντός, όσο και εκτός Νέας Δημοκρατίας; Εμείς δεν έχουμε απλά άποψη, αλλά πληροφόρηση πάνω στο θέμα.

Σας πληροφορούμε λοιπόν ότι ο κος. Ρουσόπουλος δεν σκοπεύει να ασχοληθεί ξανά με την πολιτική, τουλάχιστον στο προσκήνιο και γι' αυτό το λόγο δε θέλει καν να διατηρεί πολιτικό γραφείο. Θεωρείται μαύρο πρόβατο στη ΝΔ και αποφεύγουν οι περισσότεροι να διατηρούν σχέσεις μαζί του, τουλάχιστον εμφανώς. Τι γίνεται όμως στο παρασκήνιο; Εκεί, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον. Είναι κουταμάρες ότι ο κος. Ρουσόπουλος κινείται στα κρυφά υπέρ του ενός, ή του άλλου υποψηφίου. Δε μπορεί και δε θέλει να ανακατευτεί σε όλη αυτή την αναστάτωση που προκαλείται γύρω από την υπόθεση της διαδοχής του κου. Καραμανλή. Επιδίωξη του κου. Ρουσόπουλου είναι να επανέρθει δυναμικά στο χώρο της δημοσιογραφίας, σε ανώτατο επιτελικό ρόλο και αυτό, για δύο λόγους: αφενός, για να έχει ισχύ παρέμβασης στα πολιτικά και ειδικά, στα νεοδημοκρατικά τεκτενόμενα και αφετέρου, για να παρουσιάζει τα οικονομικά έσοδα που θα δικαιολογούν την αποπληρωμή των δανείων για τα πολυτελή ακίνητα που απέκτησε τα τελευταία χρόνια.

Τέλος, σας πληροφορούμε ότι αρωγός στα νέα του σχέδια είναι ο υψηλός προστάτης του και πανίσχυρος επιχειρηματίας κος. Βαρδινογιάννης. Έτσι, ενδέχεται να κυκλοφορήσει νέα κυριακάτικη εφημερίδα, κεντροδεξιάς κατεύθυνσης, συμφερόντων του κου. Βαρδινογιάννη, με εκδότη-διευθυντή τον κο. Ρουσόπουλο, ή να επανακυκλοφορήσει η "Μεσημβρινή". Το δεύτερο είναι και το πιθανότερο, δεδομένου ότι η αγορά του κυριακάτικου τύπου έχει φρακάρει μετά και την έκδοση της εφημερίδας "Veto", ενώ αντιθέτως, στον ημερήσιο τύπο, εξακολουθεί να υφίσταται ένα εμφανώς μεγάλο κενό εκπροσώπησης της κεντροδεξιάς τάσης, παρά την επανακυκλοφορία του "Ελεύθερου Τύπου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: