26 Νοε 2009

Και να μην είσαι καχύποπτος, σου βάζουν ιδέες οι εικόνες

Σε συνέχεια του προηγουμένου...
Και να θέλει κανείς να μην δώσει καμία απολύτως σημασία σε όλη αυτή τη φημολογία που διαχέεται στη μπλογκόσφαιρα για την στάση που τηρούν τα μέλη της ομάδας του παλιού "πρωινού καφέ" του Μαξίμου, έρχονται οι άτιμες οι τηλεοπτικές εικόνες, να δημιουργήσουν εντυπώσεις οι οποίες και να μην αντανακλούν σε καμία πολιτική πραγματικότητα επί της ουσίας, δημιουργούν ζωηρά μηνύματα στο ασυνείδητο.

Εξερχόμενοι από την συνάντησή τους με τον πρόεδρο της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας για τις εσωκομματικές εκλογές, κο. Δημήτρη Σιούφα, οι κκ. Μπακογιάννη και Σαμαράς στάθηκαν να κάνουν δηλώσεις στο κεφαλόσκαλο της πόρτας εξόδου του νεοκλασσικού της Ρηγίλλης.
Πίσω ακριβώς από την κα. Μπακογιάννη, έστεκε ευθυτενής και εύχαρης, ο διευθυντής του πολιτικού της γραφείου κος. Δημήτρης Ζαφειριάδης.
Πίσω από τον κο. Σαμαρά, έστεκε ευθυτενής και εύχαρης ο διευθυντής της ΝΔ, κος. Μενέλαος Δασκαλάκης.

Αχ, άτιμες εικόνες...
Αχ, άτιμες συμπτώσεις...
Αχ, άτιμο Poleatics !!!

Σημείωση: Το γεγονός, πάντως, πως μπροστά από τους κκ. Ντόρα Μπακογιάννη και Αντώνη Σαμαρά, στέκει και ομιλεί ο κος. Δημήτρης Σιούφας, δηλοί πως είναι ο Μέγας, ο Ένας, ο "Νάμπερ Ουάν" (της καρδιάς μας)!

Δεν υπάρχουν σχόλια: