11 Νοε 2009

Εμείς γράφαμε είκοσι μέρες πριν τις εκλογές για την επάνοδο Ρόντου


Σε πρωτοσέλιδο "χτύπημά" της η κυριακάτικη εφημερίδα "Το Παρόν" αποκαλύπτει ότι έχει εγκατασταθεί στην Αθήνα ο γνωστός Ελληνοαμερικανός Άλεξ Ρόντος, στενός προσωπικός φίλος και παλιός συνεργάτης του κου. Παπανδρέου την εποχή που ήταν υπουργός Εξωτερικών στις κυβερνήσεις του κου. Σημίτη και αναμένεται να διαδραματίσει ρόλο στην εξέλιξη των ζητημάτων αιχμής της εξωτερικής μας πολιτικής και φυσικά στα εθνικά μας θέματα.

Δε θέλουμε να βαυκαλιζόμαστε φίλες και φίλοι, αλλά εμείς σας τα είχαμε γράψει σε ανάρτησή μας στις 14 Σεπτεμβρίου, είκοσι ολόκληρες μέρες πριν από τις εκλογές, με τίτλο "Έρχονται οι μη κοινοβουλευτικοί από τις ΗΠΑ". Κάνοντας κλικ πάνω στον τίτλο, μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη ανάρτησή μας, καθώς και τις επισημάνσεις μας για το ενδεχόμενο να ερχόταν ο κος. Ρόντος στην Ελλάδα και τι θα σήμαινε αυτό για τα εθνικά μας θέματα.

Υποσημείωση: Κάποιοι φίλοι, σαν τον Mediakia διαφημίζουν ότι έχουμε καλή πληροφόρηση στα νεοδημοκρατικά πράγματα, αλλά εμείς σας διαβεβαιώνουμε ότι τα πιο λαμπρά, αλλά κρυμένα κάποιες φορές μαργαριτάρια, θα τα βρείτε σε θέματα που αφορούν στην παρούσα κυβέρνηση και ειδικά σε ότι αφορά τους χειρισμούς της στα εθνικά θέματα. Γι' αυτό έχετε το νου σας, για ποιους, πότε και πως γράφουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: