11 Νοε 2009

Προφητικό μυθιστόρημα που μας προειδοποιούσε για τη λαίλαπα

Οι κκ. Παπανδρέου, Δρούτσας, ενισχυμένοι και από την παρασκηνιακή συμβολή του κου. Ρόντου, κινούνται στη λογική της πακετοποίησης των εθνικών θεμάτων, με σκοπό να τα κλείσουν τους προσεχείς μήνες. Πρώτη μέριμνα του νέου πρωθυπουργού ήταν να εξαφανίσει τα υπουργεία Μακεδονίας-Θράκης, Αιγαίου και Εμπορικής Ναυτιλίας.

Στην Παιδεία, αναλαμβάνει καθήκοντα η κα. Διαμαντοπούλου, η οποία είχε προκαλέσει παλιότερα με την πρότασή της να γίνουν τα αγγλικά δεύτερη επίσημη γλώσσα του κράτους και η πρώτη κίνηση που αφορούσε σε αλλαγές στο υπουργείο της, ήταν να καταργηθεί η λέξη "Εθνική" από τον τίτλο του. Γραμματέας στο υπουργείο διορίζεται η κα. Δραγώνα,γνωστή για τον πόλεμό της κατά του "εθνοκεντρισμού" στον οποίο προσδίδει χαρακτήρα ρατσισμού.

Ο κος. Ραγκούσης, τελώντας υπό τις εντολές του κου. Παπανδρέου, ετοιμάζεται για χορήγηση υπηκοότητας σε πλήθη μεταναστών και ο κος. Χρυσοχοϊδης προαναγγέλλει ότι θα τους προσλάβει και στην Ελληνική Αστυνομία, ενώ την ίδια ώρα διαπραγματεύεται την ασφάλεια του πολίτη με τις εξτρεμιστικές παραφυάδες του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι διάφοροι Δημητράδες των "προοδευτικών" ΜΚΟ. ξεκινούν αγώνα για απόσυρση κάθε θρησκευτικού (σύντομα και εθνικού υποθέτουμε) συμβόλου από δικαστήρια και σχολεία.

Όλα αυτά που συμβαίνουν τώρα και όλα αυτά που θα ακολουθήσουν αργότερα, τα έχει ήδη γράψει εδώ και ενάμισι χρόνο, ο δημοσιογράφος κος. Νίκος Χιδίρογλου, στο πολιτικό του μυθιστόρημα (ή μήπως στην πολιτική του προφητεία;;;) με τίτλο "Όχι στην Παλιά Πόλη" - Εκδόσεις Ερωδιός, η δεύτερη έκδοση του οποίου, γίνεται ήδη ανάρπαστη.

Βρείτε το, αγοράστε το και διαβάστε το. Θα πάθετε σοκ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: