28 Νοε 2009

Όχι μόνο δε μαζεύονται τα παλιά στελέχη, αλλά όπου φύγει-φύγει...

Μιας και καταπιαστήκαμε με τον δημοσιογράφο «Ρετσίνα», να σας ενημερώσουμε ότι μέσα από το site που γράφει τα parapolitika του, έχει τρελαθεί να παρουσιάζει τον κο. Αντώνη Σαμαρά να ξαναμαζεύει τη δύναμη στελεχών της Πολιτικής Άνοιξης. Προφανώς, ο «Ρετσίνας» επιδιώκει να κατασκευάσει ένα φόβητρο, ένα μπαμπούλα, για να πουλήσει -και πάλι-υπηρεσία στην κα. Μπακογιάννη. Χωρίς να το θέλει όμως, παρουσιάζει τον κο. Σαμαρά να έχει πιστούς οπαδούς και φίλους διαχρονικά.

Τι ισχύει στην πραγματικότητα; Όχι μόνο ο κος. Σαμαράς δεν ξαναμαζεύει το παλιό του κόμμα, αλλά η πλειοψηφία από τα στελέχη που μοιράστηκαν μαζί του την εμπειρία της ΠΟΛΑΝ, δε θέλουν να τον βλέπουν ούτε ζωγραφιστό και έχουν προσχωρήσει στο στρατόπεδο της κας. Μπακογιάννη, ή έχουν μείνει παγερά αμέτοχοι. Για την ακρίβεια, στο νέο του πολιτικό εγχείρημα ακολουθούν τον κο. Σαμαρά, κυρίως η κλειστή παρέα του σε Πανδρόσου και Αιόλου, οι άνθρωποι δηλαδή που έδιωξαν όλους τους οπαδούς και φίλους από ένα κόμμα που παραλίγο να πιάσει 10% στις ευρωεκλογές του 1994, συν η άλλη κλειστή παρέα. Ξέρετε ποια...
Η αποκάλυψη αυτού του γεγονότος, μαζί με κάποια ενδεικτικά ονόματα στελεχών, θα ήταν αρκετά, για να αναδειχθεί μία άγνωστη -στον πολύ κόσμο- εικόνα για το πώς νιώθουν για το ποιόν και το χαρακτήρα του κου. Σαμαρά, άνθρωποι που έχουν συνυπάρξει πολιτικά μαζί του. Αλλά, είπαμε, ο «Ρετσίνας» όχι μόνο δε φημίζεται ότι του «κόβει» το μυαλό πολιτικά, αλλά δεν βγάζει καν ρεπορτάζ της προκοπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: