28 Νοε 2009

«Ρετσίνα» άσε ήσυχα τα γυναικόπαιδα, θα σου ‘ρθει βομβαρδισμός

Πάνω στην αγωνία του ο δημοσιογράφος «Ρετσίνας» να προσφέρει το μπερδεμένο μυαλό του στην υπηρεσία της κας. Ντόρας Μπακογιάννη και να δημιουργήσει αλγεινές εντυπώσεις σε βάρος του στρατοπέδου των αντιπάλων της, τι νομίζετε ότι έκανε; Με παραπολιτικό του σχόλιο στο «Καρφί», χρέωσε στον κο. Χρήστο Δήμα προσπάθεια για δημιουργία σχέσης πολιτικής εγγύτητας με την κα. Μπακογιάννη, με σκοπό, να τον παρουσιάσει ως ευρισκόμενο σε αντίθετους δρόμους με τον πατέρα του κο. Σταύρο Δήμα. Σημειώστε δε, ότι τον πατέρα Δήμα (για τον οποίο μπορείτε να διαβάσετε τη γνώμη μας, που είναι άριστη, λίγες αναρτήσεις παρακάτω) ο εν λόγω δημοσιογράφος τον αποδομεί με parapolitika σχόλιά του σε όλα τα άλλα ενημερωτικά μέσα με τα οποία συνεργάζεται - επισήμως ή όχι.

Μέχρι σήμερα, έχουμε αντιμετωπίσει τον «Ρετσίνα» με κατανόηση, διότι γνωρίζουμε έως ποιο σημείο περιορίζεται η ευφυΐα του. Αλλά στην περίπτωση του Δήμα junior, αν προσπαθήσει να παίξει ξανά «βρώμικα», θα του φάμε το λαρύγγι. Τρέφουμε συμπάθεια στον Χρήστο, διότι αν και γιος Ευρωπαίου Επιτρόπου, πρώην υπουργού και κορυφαίου στελέχους, είναι σεμνός, ταπεινός και παλεύει να προοδεύσει με εφόδια το ήθος και την εργατικότητά του, ενώ δεν είναι καλά-καλά τριαντάρης. Αλλά και γενικότερα, θεωρούμε άνανδρο και αντιδεοντολογικό, πηγαίνοντας να χτυπήσει το γάϊδαρο κανείς, να χτυπάει το σαμάρι.
«Ρετσίνα», άσε ήσυχο το παιδί να κάνει πολιτικά ότι γουστάρει και γενικά μην ασχολείσαι με τα «γυναικόπαιδα» αυτής της σύγκρουσης, γιατί θα σου σκάσουν στο κεφάλι «Καταιγίδα της Ερήμου» και «Σοκ και Δέος» μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: